Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood. Fetița ventriloc a impresionat o lume întreagă

.

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood. Pe rețelele de socializare, fetița cu talent de ventriloc a postat câteva imagini din SUA. În luna mai a anului trecut, aceasta a impresionat o țară întreagă prin prestația sa de excepție și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Anul trecut, Ana Maria Mărgean a câștigat finala Românii au talent cu o prestație de ventrilocie, primind votul majorității telespectatorilor. Aceasta a evoluat alături de două păpuși, ambele cu voci diferite, cântând la rândul ei. Jurații au aplaudat-o în picioare, iar la final votul telespectatorilor i-a adus marele premiu. Acum, tânăra a postat, pe rețelele de socializare, câteva imagini de la Hollywood. Se pare că aceasta a urmat niște cursuri de entertainment și a participat la Red Carpet Gala şi Awards Show.


Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood. La doar 12 ani, tânăra a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică și deține peste 100 de diplome, trofee și medalii.

Citește și: Ce a făcut Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, cu premiul de 120.000 de euro:'I-am investit într-o…'


Citește și: Ana Maria Mărgean a primit cel mai frumos cadou.Câștigătoarea Românii au talent a izbucnit în plâns

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro. Este de nerecunoscut:„O să vezi cine sunt eu și o să…’

Citește și: Cine este Jorge.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood


Pe contul său de Instagram, câștigătoarea Românii au Talent 2021 a postat mai multe imagini de la Hollywood. Acolo, acesta a urmat un curs intensiv de la persoane specializate în industria entertainment-ului.

Totodată, aceasta a vizitat unele dintre principalele atracții turistice, între care se numără „Walk of Fame’ şi Studiourile Universal. Mai mult, Ana Maria Mărgean ar fi performat în fața unor reprezentanţi ai unor Case de producţie muzicală şi Agenţii de Casting din Los Angeles.


Se pare că tânăra a primit două distincții importante: Premiul I pentru Performanţă la categoria sa de vârstă şi Premiul cel mare – „Star of The Year 2022′.

Cum s-a apucat Ana Maria de ventrilocie


Într-un interviu mai vechi, tânăra de 12 ani a mărturisit că s-a apucat serios de ventrilocie în perioada pandemiei. În scurt a ajuns la o performanță incredibilă. Momentul ei alături de cele două păpuși, Lizzy și Nicole, când a cântat pe trei voci, a impresionat o țară întreagă.

Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Aveam timp liber și voiam să încerc ceva nou. Până la urmă, se pare că această carantină m-a ajutat, a făcut ceva bun din mine! Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.


Pare complicat la început să vorbești/cânți cu gura închisă, dar te obișnuiești, îți trebuie doar exercițiu. Iau lecții de ventrilocie, de canto, dar și de teatru, urmăresc tutoriale, studiez tehnici vocale și coregrafii, a mai mărturisit Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, pentru Click.

Sursa foto: Instagram