Ana Baniciu, adevărul despre avansurile pe care i le-ar fi făcut Smiley: "Unele mesaje nu se șterg"

.

Ana Baniciu a comentat discret zvonurile legate de avansurile pe care i le-ar fi făcut Smiley în trecut. La începutul anului, au apărut informații potrivit cărora Smiley i-ar fi făcut curte Anei, la începutul relației cu Gina Pistol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Ana Baniciu a acceptat după lungi negocieri provocarea sosurilor iuți din emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV. Chiar dacă au fost multe întrebări în cazul cărora artista a evitat să dea un răspuns, ea a făcut și dezvăluiri neașteptate.

Ce a spus Ana Baniciu despre avansurile lui Smiley

Ana Banciu urmează să aibă nunta anul acesta, iar Smiley și Gina Pistol formează un cuplu încă din anul 2016. Cu toate acestea, în 2018, existau zvonuri conform cărora Smiley și Ana Baniciu ar fi avut un flirt prin inetrmediul mesajelor.


Recent, au apărut din nou zvonuri că Smiley și Ana Baniciu ar fi schimbat câteva mesaje. Zvonurile au ajuns și la urechile Ginei Pistol, care a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

Astăzi, în emisiunea lui Măruță, Ana Baniciu a lăsat să se înțeleagă faptul artistul i-ar fi făcut, într-adevăr, avansuri și i-a trecut numele pe lista bărbaților care au plăcut-o și au curtat-o.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Dacă am telefonul, poate putem să ne uităm. Unele mesaje nu se șterg. Poate mi s-a și părut. Trei nume, o să zic trei prieteni, Niculae de la Virgin, dar a fost o caterincă.


Mai pot spune despre un băiat, Dorian Popa, e prietenul meu bun. Și de cine să mai zic eu? Smiley, pune-l și pe el. Tu l-ai băgat, tu să răspunzi în fața lumii’, i-a spus Ana Baniciu lui Cătălin Măruță.

Citește și: Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului, s-a transformat complet.Cum arată la o lună după ce a devenit celebră

Citește și: Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria:„Eu personal i-am dat…


Citește și: Program Te cunosc de undeva, sezonul 17.Când începe emisiunea la Antena 1

Ce spunea Gina Pistol despre fetele care îi făceau avansuri lui Smiley

Gina Pistol spunea, acum ceva timp, că nu este geloasă și că nu l-a controlat niciodată pe Smiley.

Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha (n.r.–studioul lui de înregistrări). Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.


Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui’ a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Speak de pe YouTube.

Cea mai lungă și mai cunoscută relație a lui Smiley a fost cu Laura Cosoi și a durat 5 ani.


Dani Oțil, bărbatul cu care Ana Baniciu s-ar căsători fără să stea pe gânduri

Întrebată de Cătălin Măruță cine este bărbatul din showbiz căruia i-ar accepta cererea în căsătorie imediat, în cazul în care nu ar avea deja un logodnic, Ana Baniciu l-a numit pe Dani Oțil.

„Totuși, vreau să zic că Edi o să se uite la televizor. În trecut am avut și eu o pasiune, Dani Oțil. Am avut o chestie specială pentru el în copilăria mea. El știe asta, acum suntem prieteni’, a explicat Ana Baniciu.