Amy Winehouse in lacrimi

 Revista VIVA
.

Dupa ce saptamana trecuta apartamentul cantaretei britanice a fost perchezitionat, politia a decis arestarea sotului ei.

Amy a fost prezenta la audierea lui Blake Fielder-Civil, alaturi de ea stand bunul ei prieten Pete Doherty. Verdictul juratilor a cazut insa ca un fulger: Blake urmand sa stea in spatele gratiilor pentru cel putin 30 de zile. Cei doi soti nu au putut decat sa se imbratiseze pe fuga. Pe 23 noiembrie, Blake se va infatisa din nou in fata juratilor si daca si atunci va fi gasit vinovat, il asteapta inchisoarea.

Urmatoarele saptamani se anunta extrem de dificile pentru copilul teribil al muzicii britanice, ea urmand sa plece intr-un turneu. Mama sa a declarat ca lui Amy ii va veni foarte greu fara Blake, insa ii va avea aproape pe baietii din trupa pe care ea ii considera precum o familie. Cat despre tatal sau, acesta a subliniat ca ginerele sau este cel care a provocat toate necazurile prin care trece acum Amy. (L.F.)

Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton