Amy Winehouse, arestata pentru detinere de droguri

.
Cantareata britanica Amy Winehouse a fost arestata miercuri la Londra sub suspiciunea de detinere de droguri, o afacere in legatura cu care a fost audiata la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit reprezentantilor Scotland Yard.

Tanara cantareata in varsta de 24 de ani a fost interogata in dupa-amiaza zilei de miercuri, la un post de politie aflat in estul Londrei. A ajuns acolo dupa ce a primit o citatie, a precizat Scotland Yard, pentru a raspunde acuzatiilor care planeaza asupra sa de la inceputul acestui an. Amy este suspectata de consum de crack, un derivat al cocainei.


La sfarsitul lunii ianuarie, tabloidul The Sun publica o inregistrare in care Amy apare fumand crack. Imaginile fusesera surprinse cu cateva ore inainte de a se prezenta la audierea judiciara a sotului sau, producatorul Blake Fielder-Civil. A urmat o audiere asupra acestui subiect, pentru ca ulterior sa inceapa o cura de dezintoxicare.

Este pentru a doua oara, in ultimele zile, cand cantareata este citata la politie. La sfarsitul lui aprilie a petrecut o noapte in inchisoare, scapand doar cu un avertisment, inscris insa in cazierul sau judiciar, fara a urma si o punere sub acuzare.


A fost acuzata, de asemenea, ca a lovit doi barbati, dandu-i un cap in gura unuia si aplicandu-i un pumn in fata celuilalt.

Amy este insa una dintre cele mai bune cantarete ale momentului, primind 5 premii Grammy, printre care cel pentru „Cea mai buna revelatie’ si „Cel mai bun album al anului’.

Foto:www.hepta.ro