Amy Winehouse, arestata pentru detinere de droguri

 Revista VIVA
.
Cantareata britanica Amy Winehouse a fost arestata miercuri la Londra sub suspiciunea de detinere de droguri, o afacere in legatura cu care a fost audiata la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit reprezentantilor Scotland Yard.

Tanara cantareata in varsta de 24 de ani a fost interogata in dupa-amiaza zilei de miercuri, la un post de politie aflat in estul Londrei. A ajuns acolo dupa ce a primit o citatie, a precizat Scotland Yard, pentru a raspunde acuzatiilor care planeaza asupra sa de la inceputul acestui an. Amy este suspectata de consum de crack, un derivat al cocainei.

Amy Winehouse

La sfarsitul lunii ianuarie, tabloidul The Sun publica o inregistrare in care Amy apare fumand crack. Imaginile fusesera surprinse cu cateva ore inainte de a se prezenta la audierea judiciara a sotului sau, producatorul Blake Fielder-Civil. A urmat o audiere asupra acestui subiect, pentru ca ulterior sa inceapa o cura de dezintoxicare.

Este pentru a doua oara, in ultimele zile, cand cantareata este citata la politie. La sfarsitul lui aprilie a petrecut o noapte in inchisoare, scapand doar cu un avertisment, inscris insa in cazierul sau judiciar, fara a urma si o punere sub acuzare.

A fost acuzata, de asemenea, ca a lovit doi barbati, dandu-i un cap in gura unuia si aplicandu-i un pumn in fata celuilalt.

Amy este insa una dintre cele mai bune cantarete ale momentului, primind 5 premii Grammy, printre care cel pentru „Cea mai buna revelatie' si „Cel mai bun album al anului'.

Foto:www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton