Amna îl atacă pe fostul soț, la doi ani de la divorț: "Am văzut pe cine seduci!"

 Dumba Gabriela
.

Amna nu a îngropat securea războiului cu fostul soț, deși au trecut doi ani de la divorțul lor. Cântăreața a postat un mesaj ciudat pe Instagram, care dă de înțeles că tatăl copilului ei ar vrea să se împace cu ea, timp în care se află într-o altă relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Amna divorța de soțul ei, după o relație de 12 ani, dintre care nouă de căsnicie, dar se pare că nu s-au stins toate sentimentele dintre ei. Cel puțin, din partea bărbatului ar mai fi loc de împăcare. Cântăreața a dezvăluit public că tatăl copilului ei a căutat-o, deși se află într-o relație cu altă femeie.

88098360_2881963128536539_1416406546941739008_n_6067830088098360_2881963128536539_1416406546941739008_n_60678300

Enervată că bărbatul o caută pe ea, deși are o nouă iubită, Amna a făcut totul public pe Instagram și i-a transmis bărbatului să-și vadă de relația lui, că la ea nu mai are nici o șansă.

'M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească. Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu', se arată în postarea Amnei pe contul său de Instagram.

Citește și: Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV:Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple’ / EXCLUSIV

Citește și: Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze:'Am luat o bacterie, nu am rezistat'

Citeste si: Cum se simte Amna, după ce a fost operată. Primele declarații: 'Am început să delirez'

De ce au divorțat Amna și soțul ei

Acum doi ani, Amna confirma divorțul de tatăl copilului ei, dar a evitat, în primă fază, să vorbească despre motivele rupturii.

Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, scria artista atunci.

Ulterior, Amna a lăsat de înțeles care ar fi motivele despărțirii și a lansat și o melodie în acest sens.

„Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin.

Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului. Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia.

Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut', spunea Amna atunci.

Cum sună piesa pe care Amna a dedicat-o divorțului ei

„Cum să îmi reproșez că noaptea dorm cu el în pat

Că ești pe locul 2 și nu te mai fac să te simți bărbat

Cum să te porți așa de când am devenit părinți

Când n-am vrut altceva decăt să fim uniți

Nu te mai recunosc

Azi doare tot ce-a fost

Mă apasă rău tacerea ta

Îți ferești privirea de a mea

Nu te mai recunosc

Azi doare tot ce-a fost

Mă apasă rău tacerea ta

Îți ferești privirea de a mea

Azi nu te mai recunosc

Cât m-ai iubit demult și ai vrut să fii cu mine

La bine și la rau ne-am jurat să fim, știi bine

Și uite unde ajungi când ai orgoliul mai presus de orice

Se rupe ceva și nu mai poți lipi bucăți de suflete.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton