Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România. A ajuns de urgență la spital

.

Amna, din echipa Faimoșilor, este prima concurentă care a fost eliminată de la Survivor România. Artista a fost nominalizată de către colegii săi și a fost nevoită să părăsească competiția. Din păcate, Amna a ajuns la spital, imediat ce a fost eliminată de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drumul în competiție s-a încheiat pentru Amna, pentru concurenta din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la Survivor. Artista a dat tot ce a putut pentru a duce puncte colegilor ei, însă aceasta avea și probleme de sănătate. În Republica Dominicană, Amna a mărturisit că a reușit să-și învingă fricile și se consideră mult mai puternică acum după ce această experiență.


„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine.Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul’, a spus Amna.


Citește și: Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: „E zero barat, nu înțelege nimic'

Citește și: Ce copil frumos are Amna de la Survivor! Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: ‘Au murit’

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, filmată complet dezbrăcată. Cum a ajuns în pat cu un bărbat celebru

După ce a fost eliminată de la Survivor, Amna a ajuns la spital

Se pare că concurenta din echipa Faimoșilor a ajuns la spital, după ce a părăsit competiția. Amna a declarat că a avut probleme destul de grave de sănătate și a fost nevoită să fie internată. Artista așteaptă cu mare nerăbdare să ajungă acasă și să-și strângă copilul în brațe.



‘Din pacate, drumul meu la Survivor s-a incheiat aici 💚
Chiar daca m-am confruntat cu cateva probleme SERIOASE de sanatate, am incercat sa dau tot ce am mai bun 🙏 Ieri am iesit din spital si abia astept sa ajung ACASA. VA MULTUMESC din tot sufletul pentru TOATA SUSTINEREA ❤️
Nu aveti idee cate surprize am pregatit pentru VOI 🌴 ‘
, a scris Amna pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Facebook