AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Multora le-au căzut măștile. Unii au uitat să mai fie oameni” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

AMI a dezvăluit adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Frumoasa cântăreață a scos la iveală mai multe detalii de culise, susținând că, de fapt, există foarte multe tenisiuni între cele două tabere. Artista e de părere că ar fi trebuit să se bucure cu toții mai mult de acest experiment, însă orgoliul i-ar fi îndepărtat unii de alții. Totodată, ea a ținut să puncteze că multora dintre concurenți „le-au căzut măștile'. Iată ce ne-a povestit vedeta despre clipele grele trăite în junglă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prin ce se diferențiază show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici! de restul emisiunilor la care ai participat? Cum e, de fapt, atmosfera în cele două tabere și ce nu s-a văzut la TV?

„Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost pentru mine cel mai greu și intens joc al minții. De departe, cea mai dificilă experiență pe care am trăit-o! Și nu prin prisma probelor, nici a condițiilor în care am trăit acolo, ci a oamenilor. Surprinzător! Ar fi trebuit să fie mai simplu, să ne fim alături și să ne bucurăm
mai mult de acest experiment.

ami-1ami-1

Însă orgoliul ne-a îndepărtat unii de alții, iar unii au luat jocul mult prea în serios și au uitat să mai fie oameni. Au fost extrem de multe tensiuni între tabere și fiecare le-a gestionat cum a considerat că e bine, trecute prin propriile filtre. Sunt multe lucruri care nu se văd la TV, lupta grea pe care a dus-o fiecare, individual, nu în echipă. Se dau doar frânturi din realitatea pe care am trăit-o, de fapt, acolo.

Citește și: Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă, nu e pe deplin sinceră' / EXCLUSIV

Citește și: Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami.De la ce a pornit totul: „Taci, fă!”

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie:„Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta…'

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă:'Pentru mine nu există'

AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

După cum spuneam mai devreme, nu este primul show de supraviețuire la care ai participat. Deci, cumva, erai obișnuită să faci față condițiilor grele de trai. Totuși, ce ți-a lipsit cel mai mult de acasă, din România, când erai în junglă?

Cel mai mult mi-au lipsit familia și muzica. Ei sunt refugiul, siguranța și liniștea mea. În condițiile în care vorbesc zilnic cu ei, ne sunăm cu video și știm la fiecare pas unii de ceilalți, eram conștientă că le voi duce dorul. Însă de data asta mi-au lipsit mai mult ca niciodată, pentru că au fost momente atât de grele în junglă, zile în care nu mai aveam răbdare nici cu mine, cu nimeni, încât simțeam nevoia să fug, să mă ascund pe undeva. Și atunci se activa și mai tare dorul de casă, de cei dragi, dar, în același timp, creștea și ambiția de a rămâne cât mai mult în joc.

Tu și chef Salvo Lo Castro ați intrat ulterior în competiție. Îți amintești cum ai fost primită de restul colegilor? Crezi că te-au perceput ca pe o amenințare de la început?

Eu zic că am avut o primire călduroasă, chiar dacă au fost luați cu toții prin surprindere și nu mai știa nimeni cum să reacționeze în acel moment. Nici eu și nici ei. Și pentru că pierdusem fix prima probă, cu siguranță m-au subestimat, în niciun caz nu cred că m-au considerat o amenințare. Însă pe parcurs le-am câștigat încrederea și mi-am demonstrat atât mie, cât și lor că-mi merit locul în junglă.

Cum te-ai înțeles cu ceilalți colegi? Ai reușit să legi și unele prietenii sau, dimpotrivă, să atragi unele antipatii? Cât de grea a fost conviețuirea?

Mie îmi plac oamenii cu bun-simț, modești și care știu să ofere respect, indiferent de situație. Și m-am înțeles foarte bine cu cei care au avut astfel de calități, care au simțit la fel ca mine și cu unii am legat cu adevărat prietenii. I-am apreciat și pe cei cu care n-am găsit prea multe lucruri în comun, dar a fost respect reciproc și a fost destul, astfel încât să ne înțelegem.

Însă n-am reușit cu toți, oricât de mult am încercat, să găsesc o formă de comunicare. Sunt o fire răbdătoare, care iubește pacea și armonia, și las mult de la mine, doar ca să fie liniște. Dar pentru faptul că n-am acceptat să mai tolerez anumite gesturi ori să intru în prea multe discuții, felul meu de a fi, de a gândi a atras și antipatii. N-am putut fi pe placul tuturor. Nici n-am vrut!

„Unii se adaptează, iar alții se transformă. Multora le-au căzut măștile'

Consideri că unora le-au căzut „măștile odată cu participarea în acest concurs? Te cunoaștem drept o fire asumată… Cu cine nu ai vrea să mai ai nicio tangență după ce v-ați intersectat în competiție?

Când ești într-un reality show și trăiești într-un mediu izolat, împreună cu oameni străini, toți diferiți, fără mâncare, fără confortul cu care ești obișnuit, unii se adaptează, iar alții se transformă. Da, multora le-au căzut măștile și s-au comportat cum poate nu ar fi făcut-o niciodată într-un spațiu public. Eu am ieșit din junglă fără niciun resentiment față de nimeni, fiindcă nu sunt tipul de om care să țină vreo dușmănie. Nu merită să-mi încarc sufletul cu așa ceva. Însă voi evita și n-aș păstra niciodată legătura cu o persoană agresivă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton