Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă, nu e pe deplin sinceră” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Blondina a fost descalificată din show-ul difuzat la PRO TV, după ce i-a adresat cântăreței mai multe injurii. În ciuda celor întâmplate între ele două, artista susține că a iertat-o. Însă, în urma celor petrecute în junglă, acestea nu mai păstrează legătura. Totuși, AMI are un mesaj pentru ea. Iată ce-i transmite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Spiritele s-au încins, la un moment dat, foarte tare între tine și Bia Khalifa. Fosta ta colegă a recurs la unele gesturi neașteptate în fața camerelor, atunci când te-a agresat și ți-a adresat o serie de injurii… Ce s-a întâmplat între voi două atunci, de fapt? De la ce a pornit cearta?

O ceartă la care am refuzat să particip. Ea este o fire vulcanică, se aprinde foarte repede și, de cele mai multe ori, nici nu știam de la ce pornea să se certe cu noi. Ea s-a certat cu toți pe rând, nu a avut o problemă doar cu mine. Eu sunt o persoană tolerantă, care înțelege destul de multe tipare de comportament, însă lucrurile pentru mine au niște limite clare. În momentul în care ele sunt depășite, iau atitudine.

ami-1ami-1

Cei care s-au uitat la emisiune în fiecare episod au văzut exact cum au evoluat lucrurile între noi. Au fost momente în care i-am luat apărarea în fața colegilor, și momentele acelea s-au văzut și acasă. Cred că faptul că am evitat-o și că nu i-am mai oferit atenția de care avea nevoie a determinat-o să-și iasă din minți și să recurgă la astfel de gesturi. Doar ea știe ce a fost și ce e în sufletul ei.

Citește și: Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami.De la ce a pornit totul: „Taci, fă!”

Citește și: AMI s-a întors traumatizată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Am avut și primul atac de panică acolo”

Citește și: Câți bani i-a dat Andreea Bălan lui Keo pentru a rămâne cu vila construită pe terenul moștenit de la bunicii lui. Suma e uriașă

Citește și: Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș:„Inițial, am crezut că a căzut de pe pod. A făcut o depășire haotică și…'

Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Te așteptai ca cineva să-ți ia apărarea atunci și nu s-a întâmplat?

Pur și simplu am ales să nu răspund cu același tip de comportament. Colegii mei au fost alături de mine, doar că totul s-a întâmplat foarte repede și, efectiv, am fost fără reacție.

Cât de tare te-a afectat acest episod? Nouă ne-ai lăsat impresia că nu ești deloc o fire conflictuală, ba din contră… Ți-a fost greu să treci peste? Ai fost dezamăgită?

Dezamăgită, nu, pentru că n-am avut nicio așteptare. Cred că felul în care se comportă o persoană vorbește despre cum este persoana respectivă foarte mult. Tipul acesta de emisiune în care ești filmat 24 din 24 îți arată adevărata față a persoanelor care sunt în emisiune. Sunt un om pașnic și iertător. Nu pun la suflet, doar că nu avem lucruri în comun.

„Colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă'

Cum te-ai înțeles cu Bia Khalifa înainte de a ajunge „la cuțite? Aveați o relație ostilă de la început sau lucrurile s-au degradat pe parcurs între voi?

La început, ne-am înțeles bine. Mi-a fost simpatică, deși colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă. Atâta timp cât un om îmi oferă respect, îl ofer și eu, indiferent de ce se spune despre el. Aparent, lucrurile păreau să fie pașnice din partea ei.

Ulterior, am realizat că erau doar de fațadă. Dintr-odată și fără motiv, a început să vorbească urât cu mine și despre mine. Mă acuza de tot felul de lucruri care erau doar în imaginația ei. Mi-am dat seama la un moment dat că nu e pe deplin sinceră și am lăsat lucrurile să evolueze de la sine și să își arate singură adevărata față. Fiecare om este cum își dorește el să fie, însă eu mi-am dorit să păstrez cât mai mult distanța.

În urma incidentului, Bia Khalifa a fost eliminată. Te-a bucurat că a părăsit competiția, ai simțit că ți s-a făcut dreptate, într-un fel, sau ai fi vrut să-ți iei altfel „revanșa?

În viață trebuie să ai un minimum de decență și de bun-simț. Și trebuie să fii responsabil pentru acțiunile tale. Îmi pare rău că a părăsit competiția în urma comportamentului violent pe care l-a avut, nu doar cu mine, ci față de toți ceilalți, pe întreg parcursul emisiunii. În acea săptămână, ar fi urmat să merg la jocul de eliminare împreună cu ea, și ar fi fost, să zicem, o ocazie civilizată pentru un duel – dacă asta își dorea. Însă a considerat că un duel bazat pe injurii și gesturi deplasate a fost mai potrivit pentru ea.

AMI, despre BIa Khalifa: „Am iertat-o de mult!'

Ai fi dispusă să o ierți după ce s-a întâmplat între voi, să vă dați din nou mâna? Chiar, ai mai avut vreun contact cu ea de atunci, ați mai vorbit?

Am iertat-o de mult! Însă iertarea la mine nu înseamnă să mai țin neapărat legătura cu persoanele respective. Merg mai departe cu inima ușoară și prefer să rămân în minte cu câteva dintre părțile ei bune, cu momentele în care, aparent sau nu (nici nu mai contează), ne-am înțeles. Îi doresc tot binele și succes în tot ceea ce face!

Ai vreun regret legat de emisiune? Nu știu, poate ai fi vrut să spui anumitor lucruri pe nume, dar nu ai făcut-o…

N-am niciun regret! Am trăit și făcut lucrurile exact așa cum am simțit în acel moment, în acel context. Și sunt perfect împăcată cu orice interacțiune pe care am avut-o cu fiecare coleg în parte. Mi-am învățat lecțiile și n-aș schimba nimic din ce a fost.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton