Amber Heard, concediată după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

.

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, afirmă că a pierdut multe roluri după ce l-a acuzat pe actor de abuz și violență domestică…

Johnny Depp și Amber Heard


Recent, fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard (32), a trimis o scrisoare deschisă către Washington Post, care a afost publicată la începutul acestei săptămâni și unde actrița din Aquaman a scris că a simțit întreaga forță a „urii împământenite față de femeile care nu se tem să vorbească’ împotriva violenței domestice.

Prietenii și sfătuitorii mi-au spus că nu voi mai munci niciodată ca actriță – că voi ajunge pe lista neagră. Un film din a cărui distribuție făceam parte a dat altcuiva rolul meu. Tocmai am filmat pentru o campanie de doi ani de zile pentru un brand global de fashion, iar compania a renunțat la mine’, a declarat Amber Heard, adăugând că nu poate să nu se întrebe dacă va reuși să-și păstreze rolurile din Justice League și Aquaman.


Evident, Johnny Depp a negat cu tărie toate acuzațiile de abuz, spunând că afirmațiile fostei sale soții sunt invenții, bârfe, informații false și minciuni.

Amber susține că a primit amenințări cu moartea

Amber însă nu s-a oprit aici cu acuzațiile, susținând că a primit inclusiv amenințări cu moartea: Am scris asta pentru că sunt o femeie care a trebuit să-și schimbe numărul de telefon deoarece primea amenințări cu moartea. Luni de zile, arareori mi-am părăsit apartamentul, iar când am făcut-o, eram urmărită de drone cu camere de filmat sau de fotografi, fie pe jos, fie cu motocicleta, fie cu mașinile’.


Mai mult, Amber a subliniat și faptul că tabloidele care publicau poze de-ale ei o puneau într-o lumină proastă. M-am simțit ca și cum eram judecată într-un tribunal al opiniei publice, iar viața și mijloacele mele de existență depindeau de mii de decizii, pe care eu nu le puteam ține sub control’, a declarat actrița, care a ținut să explice că a luat decizia de a face totul cunoscut deoarece speră ca, alături de cei cărora le stă în putere să facă acest lucru, să încerce să schimbe legile, regulile și normele sociale care duc la inechități flagrante.


Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în anul 2015 și au încheiat divorțul în 2017.

Foto: Hepta