Amănunte dramatice din trecutul lui Fuego. A fost la un pas de însurătoare și Irina Loghin urma să-i fie nașă, dar totul s-a terminat cu lacrimi!

.

Puțini își amintesc faptul că Fuego, pe numele său din buletin Paul Surugiu, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Ana Maria Ciuașu. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, dar totul s-a terminat cu lacrimi, după ce logodnica lui Fuego a pierdut mai multe sarcini.

Timp de patru ani, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciuașu și urmau să se căsătorească, nășiți de Irina Loghin. S-au despărțit în 2007, când nimeni nu se aștepta, mai ales că s-au străduit să devină părinți. Tânăra chiar a rămas însărcinată de două ori, însă a pierdut copilul – prima dată când era gravidă în două luni, iar a doua oară, sarcina era și mai avansată.


„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni’, spunea Fuego la vremea respectivă.

De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre niciuna dintre partenerele sale.