Amalia Năstase și-a propus să slăbească 30 de kilograme! Urmează o dietă care ține doar 28 de zile!

.

Amalia Năstase a început dieta! Vedeta și-a propus să slăbească 30 de kilograme, printr-o dietă cu totul nouă pe piața din România, care ține doar 28 de zile. Dieta concepută de un medic italian a fost adusă în exclusivitate de Andreea Berecleanu și de soțul ei, Constantin Stan, la clinica pe care o dețin. Pe ce se bazează această dietă? Pe un consum ridicat de proteine și pe reducerea drastică a consumului de carbohidrați. 

 


 

 

În urmă cu cinci ani, Amalia Năstase arăta perfct și își arăta mereu trupul fără cusur în rochii mulate sau pantaloni din piele. Timpul a trecut, iar silueta ei nu mai este cea care a consacrat-o. Însă, chiar luni, Amalia Năstase a început o dietă care va da rezultate cu siguranță. Deși multor femei le vine greu să vorbasă despre lupta cu kilogramele în plus, Amalia Năstase este extrem de sinceră când vine vorba despre acest subiect delicat: „Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară. Bineînțeles că am încercat diverse diete și modalități de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereușită, foamea venită din frustrare era și mai mare', a declarat Amalia Năstase.


 

Amalia Năstase vrea să-și recapete silueta de acum 10 ani

Dar confesiunile vedetei merg mai departe. Și, nu, nu e ușor să vre să slăbești și să nu poți, cum nu este ușor nici să te resemnezi: „Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că aia e, vârsta, nu aveți ce să faceți ca să fiți ca înainte’, fie că operația de tăiere a stomacului ar fi singura soluție. În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta.


Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aș vrea să reușesc să dovedesc contrariul, să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani', a mai declarat Amalia Năstase.

 

Dieta oloproteică ține doar 28 de zile

Chiar luni, Amalia Năstase a început dieta oloproteică, o dietă extrem de populară în Italia, dar introdusă recent pe piața românească la clinica Cronos Med, ce aparține Andreei Berecleanu și soțului ei, medicul Constantin Stan.


Prima parte a dietei ține între 21 și 28 de zile, în funcție de nevoile fiecăruia și asigură o pierdere de greutate rapidă, mai ales de țesut adipos, fără îngrășarea ulterioară dacă toate fazele regimului sunt respectate.

Regimul Castaldo se bazează pe o pondere foarte scăzută a carbohidraților, mai ales că doar cei din legume sunt permiși, a lipidelor, pentru că sunt recomandate cantități mici de ulei de măsline extravirgin, dar și pe suplimente de minerale, vitamine, antioxidanți și agenți alcalini.


Dacă dieta este urmată corect, senzația de foame dispare după două-trei zile. Pacienții pierd până la 500 de grame pe zi, cu o medie de două-trei kilograme pe săptămână. După cele trei săptămâni de regim, pacienții remarcă subțierea taliei, dar și normalizarea  glicemiei, trigliceridelor, a colesterolului, a tensiunii arteriale și a markerilor inflamatori.

Ce se poate consuma în cele 21 de zile? Multe alimente de origine proteică, cum ar fi leguminoasele, peștele, carnea albă, ouăle și carnea cu conținut scăzut de grăsimi. Consumul de grăsimi și carbohidrați este limitat la 10-20 de grame zilnic.


Ce se întâmplă după cele trei săptămâni? Se pot reintroduce carbohidrații, dar în cantități foarte mici. Dr. Castaldo recomandă dieta mediteraneană și dieta semioloproteică, ulterior.