Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Ce problemă a avut vedeta: „Am rău de...”

.

Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV și fiica ei, Alma, au fost recent în Franța și au vizitat cel mai popular parc de distracții din Europa. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat câteva imagini de la fața locului și a descris întreaga experiență. Pentru că are rău de mișcare, Amalia Enache a găsit o soluție pentru ca fiica ei să se poată bucura din plin de această vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Amalia Enache se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta TV are o fiică minunată cu care petrece momente de neuitat și pe care o iubește nespus de mult. În urmă cu două săptămâni, prezentatoarea și fiica ei au petrecut vacanța în Franța. Pe rețelele de socializare, Amalia Enache a publicat mai multe fotografii din concediu. Aceasta a dorit să-i facă o surpriză celei mici, așa că a dus-o la  Disneyland Paris. Prezentatoarea are rău de mișcare, motiv pentru care a găsit o soluție ca Alma să fie supravegheată în permanență.


Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Din toamnă, Alma va începe școala, iar prezentatoarea are emoții în legătură cu acest lucru. În același timp, se pare că fiica acesteia este nerăbdătoare să se întâlnească cu noii colegi.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei:'Lucrurile sunt asumate și le știu'


Citește și: Ce meserie ar fi vrut Amalia Enache să practice, dacă nu are fi fost prezentator TV:'Mi-ar fi plăcut să…'

Citește și: Alex Zănoagă, amenințări pentru Bobicioiu:'Simina mă mai caută, mă întreabă unde sunt'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți'.Meda a împlinit 13 ani

Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris

Prezentatoarea a susținut că este a doua oară când merge la Disneyland. Aceasta a așteptat ca fiica ei să fie suficient de mare pentru a-i oferi această experiență inedită.


„Încă nu sunt dezmeticită, știi cum e, după întoarcerea din vacanță ai nevoie de o mică vacanță să te odihnești. A fost foarte frumos. Am făcut încă o vacanță din asta condensată, adică 7-8 zile. Am fost în Paris în primul rând, din Paris am fost un weekend în Normandia, care e cea mai apropiată plajă, la 2 ore cu mașina și întoarcerea am celebrat-o așa în stil mare la Disneyland.

A fost prima oară pentru Alma și doar a doua oară pentru mine și totodată prima oară pentru mine ca turist. Eu am mai fost la Disneyland ca reporter, am făcut un reportaj acolo în urmă cu mulți ani și îmi doream să mă întorc și ca spectator. Am așteptat prilejul să aibă Alma vârsta potrivită, să fie suficient de mare, când sunt mici, copiii își pierd mai ușor răbdarea pe la cozi, dar nu atât de mare încât să nu mai creadă în lumea poveștilor’, a declarat Amalia Enache pentru unica.ro.


„E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei’

Amalia Enache a fost impresionată de curajul fiicei sale, susținând că ea nu prea s-a aventurat în parcul de distracții din cauza răului de mișcare.

„E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei, mie nu îmi place, am un rău de mișcare din ăsta valabil peste tot: în bărci, în mașină. Mie nu îmi place nici în leagăn în parc să mă dau, dar ei îi place în toate și în cele mai dure adesea mă sprijin de cei din jurul meu să se ducă cu ea cât de mult vrea ea să îndrăznească. Trebuie să aibă și ea prietenii ei și se potrivește să am tocmai la Paris o prietenă cu fetiță de vârsta ei cu care se înțelege foarte bine, a fost o vacanță pentru toată lumea reușită’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Fiica prezentatoarei începe școala

Dim toamnă, Alma va începe școala. Prezentatoarea susține că are emoții, însă are răbdarea să fie alături de fiica sa în această etapă importantă.

„Am emoții mai mari decât ea, pentru că eu știu ce înseamnă asta, ea încă nu știe exact, ea e foarte încântată că începe școala, se joacă de-a școala, de-a temele. Mie mi-a plăcut foarte mult la școală, pentru mine e bine, dar știu pe de altă parte că se încheie acea copilărie dulce, fără responsabilități, chiar începe o perioadă cu mai multe responsabilități. Sunt etape și etape în viață‘, a încheiat Amalia Enache.

Sursa foto: Facebook