Alma Boiangiu, semifinalista din echipa lui Tudor Chirilă de la Vocea României, o viață pe ritm de muzică

 Alina Dan
.

Alma Boiangiu este una dintre cele două semifinaliste din echipa lui Tudor Chirilă la această ediție Vocea României.

Alma – Nicole Boiangiu are 26 de ani și este proaspăt absolventă de Conservator și UNATC. Tradiția muzicală este veche în familia ei, mama Almei fiind una dintre componentele celebrului grup Song, condus de Ioan Luchian Mihalea.

Alma Boiangiu a crescut cu muzică. Încă de la vârsta de doi ani ea a fost familiarizată atât cu muzica ușoară, cât și cu cea clasică, grație mamei ei care i-a fost mereu în preajmă și i-a intuit talentul muzical. Aceasta a observat că fetița putea să rețină orice frază muzicală și să o redea impecabil.

La vârsta de 5 ani, părinții i-au cumpărat Almei un pian, airf fetița a început să studieze acest instrument care a pasionat-o încă de la început. În paralel cu pianul, Alma Boiangiu a început și lecțiile de balet

Doi ani mai târziu, la vârstă de 7 ani, a început să studieze chitară cu unul dintre cei mai buni profesori. Inițial, a fost o ambiție de-a ei să înceapă un al doilea instrument, dar, în timp, a ajuns la niște performanțe deosebite − și despre acest lucru vorbesc numeroasele premii obținute în România, dar și în străinătate (Spania, Austria, Germania, S.U.A.)

În anul 2011, Alma Boiangiu a participat la Românii au Talent unde a ajuns până în semifinală, unde a interpretat cu pian și voce o bucată muzicală extraordinară.

În prezent, ea este actriță colaboratoare la Teatrul Ion Creangă din Capitală și pregătește un spectacol de teatru-circ la Circul Globus.

Ea este una dintre cele două seifinaliste din echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României, alături de Romanița Fricosu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton