Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere, în plin divorț, și ce spune despre faptul că e născută în aceeși zi cu Mădălina Manole: „Îmi doresc să...”

.

Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere. Pe 14 iulie, artista a împlinit vârsta de 36 de ani. Aflată în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, aceasta a povestit cum a petrecut această zi. Cei doi au depus actele de divorț la începutul acestui an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


După 12 ani de căsnicie, artista și creatorul de modă au decis să meargă pe drumuri separate. Zvonurile referitoare la despărțirea celor doi au apărut încă de anul trecut, însă, la acea vreme, cei doi au negat aceste informații. Deși Alexandru Ciucu a încercat să obțină în instanță custodia celor două fetițe, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză. Prin urmare, Elena Carolina și Ana Raisa vor rămâne alături de mama lor. Deși traversează o perioadă dificilă, Alina Sorescu și-a relansat cariera în muzică și își ia fetițele cu ea la concerte.


Acum, artista se concentrează pe creșterea fetițelor sale și pe cariera muzicală. Solista a împlinit 36 de ani și a sărbătorit, pentru prima dată, fără soțul ei. Iată cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere, în plin divorț.

Citește și: Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu.Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă


Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…’

Citește și: Walter Zenga și Raluca s-au împăcat!Cum au fost fotografiați cei doi, pe stradă

Citește și: Ce planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere:’Bunicii ne vor ajuta, iar apoi vom lua o bonă să stea cu noi în casă’/ EXCLUSIV

Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere, în plin divorț


Alina Sorescu a declarat că și-a petrecut ziua de naștere alături de cele două fiice și de câțiva prieteni apropiați. Pentru că a câștigat custodia fetițelor, artista petrece tot timpul alături de acestea. Cum se află în vacanța de vară, Elena Carolina și Ana Raisa o acompaniază pe mama lor la concerte.

Pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a postat câteva fotografii, cu ocazia împlinirii vârstei de 36 de ani. Aceasta a mărturisit că și-a dorit o petrecere restrânsă, la care să participe doar cele mai importante persoane din viața sa.


„Mi-am petrecut-o cu fetițele, cu părinții și cu câțiva prieteni apropiați. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții’, a declarat Alina Sorescu, potrivit fanatik.ro.

Ce spune Alina Sorescu despre faptul că e născută în aceeași zi cu regretata Mădălina Manole:„De la Mădălina la Alina’

Alina Sorescu s-a născut în aceeași zi cu regretata Mădălina Manole. Aceasta a recunoscut că artista a fost un „idol’ pentru ea și își amintește cu drag momentele în care se întâlneau la spectacole.


„Mădălina a fost idolul meu și eram fericită când mă întâlneam în spectacole cu ea. Chiar apăruse un articol la vremea respectivă „De la Mădălina la Alina’, de care eram foarte mândră’, a adăugat aceasta, potrivit aceleiași surse.


Cine o susține pe artistă în această perioadă

Alina Sorescu a dezvăluit că, în această perioadă dificilă, are parte de tot sprijinul tatălui său. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu părintele său și despre modul în care acesta se implică pentru a-i fi alături.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând.


Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri’, a declarat Alina Sorescu, pentru ego.ro.

Sursa foto: Facebook