Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aflat sexul celui de-al doilea copil

.

Cuplul a decis să facă emoționantul anunț prin intermediul unei rețele sociale.


„Crăciunul a venit în familia noastră cu o veste frumoasă… Vă anunțăm cu bucurie că al doilea bebe va fi tot o fetiță! Carolina va avea o surioară!!!’, a notat cântăreața pe pagina sa de Facebook, postarea bucurându-se de peste 30.000 de like-uri.

 

La rândul său, designerul a scris următoarele: „Draga noastră surioară a Carolinei, ești acum încă în burtică la mămica. Dar ești deja în sufletele noastre și ne gândim la tine în fiecare zi, în timpul pe care ni-l lasă Carolina. Încă nu ne-am hotărât ce nume să-ți punem, dar, ca și în cazul surorii tale, mai mari, vei avea sigur două nume. Unul de sfânt și altul de „scenă’ cum ar zice Bunu. O să-l cunoști și pe el și pe Buna, și pe Bica, și pe Bicu. Până îți găsim nume, Tati o să-ți zică Cuconița, pentru că atunci când o să fii mare, mi-ar plăcea să fii cochetă și elegantă ca sora ta și așa cum ar trebui să fie toate femeile. Te îmbrățișăm și ne emoționează gândul că ăsta este ultimul Craciun pe care îl mai petrecem fără tine.


Cu dragoste,

Mami, Tati, Carolina, Buna, Bica, Bunu si Bicu, sau cum ar spune sora ta mai mare: Aia, Tati, Io, Oaua, Bobo, Tatu și Bibi’.

 

Alina Sorescu va naște în primăvara anului viitor, prima fetiță a acesteia având aproape doi ani.

 

Sursă foto: Facebook.