Alina Sorescu, schimbare spectaculoasă de look. Artista a spus adio părului blond!

.

Alina Sorescu a reușit să își uimească fanii pe ultima sută de metri cu o schimbare de look extrem de îndrăzneață – și-a luat adio de la părul blond. Uite cum arată acum artista!

Alina Sorescu este destul de conservatoare în privința lookului personal, cel puțin în ultima perioadă, așadar decizia artistei de a-și schimba complet culoarea părului cu puțin timp înainte de finalul anului a luat pe toată lumea prin surprindere. Alegerea, una extrem de îndrăzneață, s-a dovedit a fi una de bun-augur, cel puțin după numărul mare de aprecieri pe care artista le-a primit pe contul personal de socializare.


Alina a ales o culoare care i se potrivește perfect – argintiu, iar la rădăcină, șaten-închis, însă ulterior, la insistențele fanilor, a recunoscut că totuși este vorba despre o perucă. Cei mai mulți dintre admiratorii artistei i-au sugerat că ar putea să încerce totuși această variantă, care i se potrivește mai bine decât nuanța de ei de blond sau roșcat, așa că nu e exclus ca Alina să-și reconsidere opinia asupra viitoarei alegeri. Nouă ne-a plăcut!

Foto: Instagram