Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu: „El epuizează toate căile de atac. Cere ca...”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Sorescu a scos la iveală noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. Artista și creatorul de modă au ajuns la divorț după mai bine de un deceniu de mariaj. Cântăreața susține că tatăl copiilor ei epuizează acum toate căile de atac. Solista consideră că divorțul e departe de a se încheia, însă încearcă să-și păstreze calmul. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a dezvăluit în ce stadiu se află procesul lor în prezent, după ce fetițele lor, Ana Raisa și Elena Carolina, i-au fost încredințate deocamdată ei, în primă instanță. Vedeta de la TVR își dorește și spune că va face tot posibilul ca micuțele să rămână permanent la ea.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-5-1alina-sorescu-alexandru-ciucu-5-1

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. În prezent, aceștia sunt încă în faza în care discută custodia fiicelor lor, Ana Raisa și Elena Carolina. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, cântăreața a venit recent la Antena Stars, aducând noi clarificări cu privire la situația actuală dintre ea și designer.

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat'

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări. Martorii au vrut să sune la 112:”Băăă… Bă, treci încoace!”

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

Printre altele, Alina Sorescu a fost întrebată cum face față situației delicate, dar și dacă Alexandu Ciucu a încercat să se împace cu ea, după cum s-a zvonit. Cu acest prilej, artista a dezmințit speculațiile.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm', a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

„Divorțul este departe de a se încheia'

Potrivit spuselor Alinei Sorescu, problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu au început mai demult, însă a infirmat zvonul conform căruia ea s-ar fi mutat cu cele mici în urmă cu un an. Acest lucru s-a produs, spune ea, abia în luna februarie 2022. Despre designer, solista a susținut că toate epuizează căile de atac.

„Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac', a adăugat ea.

Mai crede sau nu în căsnicie?

Atunci când a fost întrebată dacă mai crede în căsnicie, artista a susținut că nu se gândește la acest aspect, cel puțin nu acum. În prezent, prioritatea ei sunt fetițele.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc', a conchis solista.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton