Alina Sorescu, decizie radicală în plin divorț de Alexandru Ciucu. Unde s-a retras alături de fetițele ei: „Am decis să plecăm...”

.

Alina Sorescu a luat o decizie radicală în plin divorț de Alexandru Ciucu. Pentru câteva zile, artista a hotărât să se retragă, alături de fetițele ei, într-o zonă superbă, aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare. Spune ea, cântăreața are și ea nevoie să-și încarce bateriile, deoarece, în toamnă, o așteaptă o perioadă destul de încărcată. Iată ce alte planuri de vacanță mai au!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alina Sorescu a luat o decizie radicală în plin divorț de tatăl fiicelor ei, Alexandru Ciucu. Artista și designer-ul au ajuns la despărțire după mai bine de un deceniu de mariaj. Aceștia sunt în continuare soț și soție, în acte, până ce procesul se va finaliza. Recent, ea a hotărât să se retragă pentru câteva zile alături de micuțe într-o zonă superbă din România, pentru o vacanță de neuitat.

La începutul anului, în luna ianuarie, Alina Sorescu a depus actele de divorț. Alexandru Ciucu a cerut, printr-o ordonanță președințială, ca fiicele lor, Carolina și Raisa, să rămână la el pe durata desfășurării procesului, pe motiv că locuința lui ar fi mai spațioasă decât apartamentul cântăreței. Instanța a decis însă stabilitarea domiciliul fetițelor la mama lor, Alina Sorescu.


Citește și: Cum s-a transformat Alina Sorescu, după divorțul de Alexandru Ciucu.Artista, apariție îndrăzneață pe Internet

Citește și: Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț:„Sunt mai puternică decât credeam’. Ce decizie a luat în privința fetițelor sale

Citește și: Andreea Marin are din nou COVID-19:'Nu e nevoie de îngrijorare'. Cum se simte

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…’

Alina Sorescu, decizie radicală în plin divorț de Alexandru Ciucu


De curând, Alina Sorescu a luat o decizie radicală în plin divorț de tatăl fiicelor sale. Cântăreața a hotărât să plece, pentru câteva zile, cu micuțele în vacanță. Au ales o zonă destul de retrasă, dar extrem de frumoasă, în zona Valea Călugărească, Dealu Mare.

Potrivit spuselor Alinei Sorescu, vara asta vrea să plece de mai multe ori cu fiicele ei în vacanță, în mai multe plimbări mai scurte. Cântăreața speră ca astfel să-și încarce bateriile, pentru că, spune ea, din septembrie o așteaptă o perioadă destul de încărcată.


„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți un lac foarte frumos în spatele meu, sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii. Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte.


E bine că sunt și eu în vacanță, trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele și ne putem distra împreună. Vreau să-mi încarc și eu bateriile pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată’, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.


Alina Sorescu, după zvonurile unei noi relații

Deși e o fire discretă, Alina Sorescu a luat atitudine după ce s-a zvonit că ar avea datorii și un nou iubit. Conform spuselor ei, în ultima vreme s-ar fi încercat „discreditarea ei’, după ce instanța a decis, pentru a doua oară, domiciliul fetițelor la ea.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.


Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces’, a mărturisit cântăreața, mai demult, pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook