Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Verdictul juraților: "Cine scoate 6000 de euro ca să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Scandal la „Bravo, ai stil”, unde două concurente, Alina și Sorina, au fost acuzate de jurați și de celelalte colege că au trișat. Alina și Sorina au intrat în colimator, după ce numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare au crescut vertiginos, odată cu debutul acestui sezon de „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a fost foarte vehementă la adresa Alinei și Sorinei pe această temă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Odată cu lansarea noului sezon al show-ului „Bravo, ai stil', concurentele au avut parte de și mai mult succes pe rețelele de socializare, unde au câștigat noi urmăritori. Totuși, două dintre tinere, Alina și Sorina, au fost acuzate că și-au cumpărat urmăritorii și asta pentru că numărul urmăritorilor de pe conturile lor de social-media a crescut foarte mult, în ultimele zile.

bravobravo

Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat

Alina și Sorina au intrat în conflict la „Bravo, ai stil!”, acuzându-se una pe cealaltă de sabotaj. Alina susține că cineva i-a cumpărat 100.000 de urmăritori pentru a-i strica imaginea.

Citește și: De ce și-a făcut Dana Săvuică operația de micșorare a sânilor: „De când am intrat la menopauză, efectiv au explodat'

Citește și: Gabi Bădălău, replici acide la adresa Claudiei Pătrășcanu, la scurt timp după divorț: „Mult prea mult am tăcut. Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea…'

Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(…) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani', a afirmat Alina.

Ce îi reproșează Raluca Bădulescu, Sorinei

Sorina s-a apărat și a menționat că și ei i-au crescut foarte mult urmăritorii, însă Raluca Bădulescu i-a atras atenția că la acel moment, sezonul actual al emisiunii „Bravo, ai stil!” nici măcar nu începuse să fie difuzat.

În aceeași zi când i-au urcat și ei, mi-au urcat și mie. Nu știu, nu înțeleg de ce, pentru că, chiar este o situație foarte nasoală', a spus Sorina.

„Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei', a fost replica Ralucăi Bădulescu.

Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu, replică vehementă pentru concurente

Alina și Sorina au invocat că alte persoane rău intenționate le-au cumpărat urmăritori, pentru a le compromite imaginea, însă Alexandru Abagiu a venit cu o întrebare extrem de pertinentă. Raluca Bădulescu a concluzionat că Sorina este cea care și-a cumpărat urmăritori.

„Cine scoate 6000 de euro ca să cumpere numărul acesta de urmăritori?'

„Alinei i s-a întâmplat chestia asta de când emisiunea este pe post. Sorina, este o discuție veche. Eu nu vreau să mă erijez, să vorbesc cu păcat, ideea este că tu Sorina, cred că tu ți i-ai cumpărat', a conchis Raluca Bădulescu.
FOTO: Kanald D2

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton