Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu”

.

Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Timp de două săptămâni, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a fost internată în spital, confruntându-se cu grave probleme de sănătate. Aceasta a fost externată la mijlocul lunii decembrie, însă a fost nevoită să respecte perioada de recuperare și să continue tratamentul prescris de medici. Recent, colega de platou a lui Pepe a susținut că ultima perioadă a venit cu multe schimbări pentru ea, iar pe fondul problemelor de sănătate a acumulat câteva kilograme în plus. Iată ce soluție a găsit frumoasa prezentatoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Alina Pușcaș a fost internată în spital timp de 13 zile. După numeroase investigații medicale, prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu un abces renal. După externarea din unitatea medicală, aceasta a fost nevoită să continue tratamentul cu antibiotic și mărturisea că își propune să înceapă o perioadă de detoxifiere. Timp de 3 zile, soția lui Mihai Stoenescu nu a mâncat nimic și a băut doar apă. Pe contul de Instagram, aceasta a împărtășit întreaga experiență cu urmăritorii, susținând că această dietă a avut numai efecte benefice asupra organismului ei.


După ce a fost externată din spital, prezentatoarea TV declara că va acorda mai multă atenție unui stil de viață sănătos, deshidratarea fiind principala cauză a problemelor renale cu care s-a confruntat. Având în vedere schimbările care s-au petrecut în ultima perioadă în viața acesteia, Alina Pușcaș a luat în greutate aproximativ 5 kilograme.


Citește și: Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu: „Nu știu dacă e legal’

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva', pentru o ediție. Cine i-a luat locul: „Mă bucur foarte tare că…'

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…’

Citește și: Cum arată acum actrița Ornella Muti. Are 67 de ani, dar pare de 40 de ani


Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile

Pentru a-și detoxifia organismul, prezentatoarea TV a decis să urmeze un post intermitent. Astfel, timp de 3 zile, Alina Pușcaș a băut doar apă și susține că este mândră de realizarea ei. Printre efectele benefice observate de aceasta, se numără: dispariția inflamației din zona toracelui, scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea aspectului tenului.

„Este a treia zi de fasting doar cu apă. Trebuie să recunosc că pentru mine este o mega realizare, pentru că până acum nu am încercat nici măcar o dată să nu mănânc o zi. Ăsta a fost targetul meu, cele trei zile recomandate de specialiștii în fasting’, a spus Alina Pușcaș pe InstaStories.


Prezentatoarea TV a fost internată două săptămâni

La începutul lunii decembrie, Alina Pușcaș a fost internată la spital. După ce a încheiat filmările pentru „Te cunosc de undeva’, aceasta a început să aibă mari dureri de spate, iar situația s-a agravat în două zile. Pentru că se simțea tot mai rău, prezentatoarea TV a decis să apeleze la ajutorul medicilor și a aflat că suferă de un abces renal, o boală care afectează un număr mic de persoane.


Timp de două săptămâni, aceasta a stat pe perfuzii și a fost înlocuită în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Sore este cea care i-a ținut locul pe perioada concediului medical și care a prezentat ediția de Sărbători, alături de Pepe.

Sursa foto: Facebook