Alina Pușcaș a anunțat când va naște. Mai are foarte puțin, dar încă poartă tocuri!

.

Alina Pușcaș va deveni curând mamă pentru a treia oară și, chiar dacă este în ultimul trimestru de sarcină, vedeta  nu numai că arată senzațional, dar încă își permite să poarte tocuri! Iată când urmează să nască superba brunetă!

A mai rămas foarte puțin până ce Alina Pușcaș își va strânge în brațe cel de-al treilea copil, o fetiță, însă viitoarea mămică este încă extrem de activă, chiar dacă se plânge că a luat niște kilograme bune pe parcursul sarcinii… „Ba da (n.r. s-a îngrăşat), dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă', spunea Alina Puşcaş, într-un interviu la Antena Stars. Iată însă că, de atunci au trecut aproape două luni și vedeta se pregătește să nască.


Recent, prezentatoarea Te cunosc de undeva! a postat o fotografie pe contul său de socializare, împărtășindu-le fanilor ziua în care urmează să devină mămică. „2 weeks and some days to go but Big Mama is still going out ?? #pregnant #nightout #moments (n.r.: Peste mai bine de două săptămâni vine, dar «mama mare» încă iese în oraș #însărcinată #iesirenocturna #momente)’, este mesajul prezentatoarei tv.

Este evident că Alina se descurcă tot mai greu pe zi ce trece din cauza burticii, însă vedeta este departe de a fi Big Mama, așa cum s-a caracterizat. După câte se vede, Alina arată senzațional pentru o femeie aflată în ultima lună de sarcină și, mai mult, vedeta încă poartă tocuri, deși micuța ei poate sosi din clipă în clipă, iar asta înseamnă că este în formă maximă…


Foto: Instagram