Alina Laufer, de șase săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur: „Îi hrănim cu biberonul”

.

Alina Laufer a născut pe 15 februarie și, în continuare, se află internată în spital împreună cu gemenii. Copiii au venit pe lume prematur, la 29 de săptămâni, și încă mai au nevoie de îngrijiri pentru ca starea lor de sănătate să se îmbunătățească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După cinci săptămâni de când sunt internați în spital, starea gemenilor se îmbunătățește de la o zi la alta, dar mai au nevoie de îngrijire medicală. Chiar și Alina se simte mai bine și proaspăta mămică este fericită că micuții au luat mult în greutate și au acum două kilograme.


„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)


În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor’, a dezvăluit Alina în emisiunea Teo Show.

Recent, Alina a postat o fotografie în care ține în mână cartea Somn sănătos pentru un copil fericit, alături de care a scris: „O lectură foarte educativă care mă pregătește pentru ceea ce urmează… Gemenii sunt foarte bine, au avut o evoluție fantastic de bună, iar mami vrea să fie pregătită cu soluții pentru orice problemă’.


Întrebată de Teo Trandafir dacă a plâns în această perioadă, Alina a mărturisit:

„Nu am vrut să plâng atâta timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată.


Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat’.

Citește și: Însărcinată
în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de
urgență.Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer: „Mă rog la
Dumnezeu!’

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți:cum a decurs întâlnirea


Citeste si: Cum se simt Alina Laufer și copiii, la trei săptămâni de la naștere. „Gemenii sunt la ATI și îi poate vedea 10 minute pe zi’/ EXCLUSIV

Ilan Laufer este fericit că atât Alina, cât și gemenii sunt din ce în ce mai bine

În urmă cu puțin timp, Ilan Laufer declara pentru VIVA! că atât Alina, cât și gemenii sunt mai bine de la o zi la alta și abia așteaptă să îi ducă acasă.

Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece.


Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo‘, a declarat Ilan Laufer, în exclusivitate pentru Viva!, în urmă cu două săptâmâni.