Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a vorbit despre consumul de droguri: „În trecutul lui Fulgy erau niște fete...”

 Lăstun Ana Maria
.

Fulgy încă se află în centrul unui scandal de proporții, iar una dintre fostele sale iubite a făcut afirmații importante în cazul consumului de droguri. Alina a discutat nu doar despre situația în care s-ar afla fostul ei partener, dar și despre afirmațiile făcute de Viorica de la Clejani. Solista ar fi spus că Fulgy a preluat viciul de la iubitele sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani a dezvăluit că a căutat-o chiar și în geantă pe fosta iubită a fiului lor, Fulgy, pentru a preveni consumul de droguri, iar tânăra a răbufnit! Alina, căci despre ea este vorba, a contrazis afirmațiile Vioricăi și a menționat că nu este consumatoare de substanțe interzise. Cu toate acestea, dat fiind faptul că ea și Fulgy de la Clejani au avut o relație destul de lungă, tânăra a avut timp să își dea seama care este adevărul.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

Citește și: Ioniță de la Clejani, apel la statul român pentru Fulgy! „A greșit, merge la pușcărie…'

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă: „Pe ce cânți, fă, tu?'

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy: „Este foarte delicată situația'

Alina a explicat că este conștientă de existența unor iubite în trecutul lui Fulgy care consumai droguri. Și-a menținut diplomația și nu a dorit să ofere mai multe detalii despre scandalul din care face parte. Fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani este deranjată de implicarea indirectă în scandal și consideră că nu îi poate face cinste, mai ales că părinții ei nu știau atât de multe detalii despre relația cu fiul Clejanilor.

Alina, fosta iubită a lui Fulgy, despre drogurile pe care Viorica de la Clejani le-ar fi găsit în geanta ei

alina-fosta-iubita-a-lui-fukgyalina-fosta-iubita-a-lui-fukgy

„Nu s-a pus problema de așa ceva niciodată, nu am fost controlată, nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală, viața mea e frumoasă așa cum e. Nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă. Într-adevăr în treucutul lui Fulgy erau niște fete care erau mici consumatoare, e și dânsa supărată, nu știu. M-a afectat (n.r. declarația), nu s-a pus problema de așa ceva, nu am avut discuții de genul absolut vreodată, sunt chestii care se pot demonstra, nu e ca și cum ar fi o boală.

Nu am făcut niciodată niciun test. Familia mea probabil nu știe, nici pentru familia mea nu e tocmai ok, familia mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt, nimeni din jurul meu nu s-ar gândi la așa ceva că mă cunosc destul de bine.', a dezvăluit Alina. La Xtra Night Show.

Alina nu s-ar mai împăca niciodată cu fiul Clejanilor

Mai mult, fosta iubită a fiului Clejanilor a explicat că tânărul a căiutat-o chiar și după despărțire, pentru a-și confesa sentimentele. Deși încă o iubește, lucru mărturisit după despărțire, Alina nu își dorește împăcarea cu Fulgy. A decis să păstreze o relație decentă, de amiciție, dar își dorește să stea departe.

„Cu Fulgy am ținut o legătură de prietenie, ce faci, bine, tu, cam atât. Eu cu Fulgy ne respectăm, avem o relație destul de ok de prietenie, ce a fost în urmă a fost în urmă și atât. Nu ne-am mai întâlnit. (…) Mi-a spus că mă mai iubește, dar niciodată nu s-a pus problema de vreo împăcare, suntem pe drumuri separate, eu pe drumul meu, el pe drumul lui.', a mai precizat Alina, în emisiunea citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton