Alina Ceușan, nuntă de poveste la Castelul Bánffy! Mireasa a schimbat trei rochii!

 Oana Pantazi
.

Astăzi, Alina Ceușan, cea mai cunoscută bloggeriță din România, și Raul Tișa, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, s-au căsătorit religios. Ceremonia a avut loc într-un cadru de basm, iar mireasa a schimbat nu mai puțin de trei rochii. Iată primele imagini de la nunta Alinei Ceușan!


La începutul lunii iunie, Alina Ceușan, și iubitul ei, s-au căsătorit religios. Astăzi cei doi soți au spus DA în fața lui Dumnezeu, a familiei și a prietenilor în decorul spectaculos al Castelului Bánffy de la Bonțida, cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei.Așa cum era de așteptat, faimoasa bloggeriță și-a dorit să iasă din tipare, atât în privința locației, cât și în privința rochiei de mireasă… deși mai potrivit ar fi să spunem a rochiilor, deoarece Alina a ales să poarte trei rochii la nunta ei.

Alina Ceușan și soțul ei vor petrece luna de miere în Maldive

Nu pot, având în vedere natura meseriei mele, să mă dedic unui singur look. Și-atunci am ales mai multe opțiuni. Am ales o rochie de inspirație victoriană pentru ceremonie și prima parte a nunții, după care, după apusul soarelui, o să mă schimb în ceva mai sparkly,în ceva mai sexy, ceva mai eclectic, să spun așa, după care, dacă o să fie cazul, o să mă schimb înttr-o a treia rochie', a declarat faimoasa bloggeriță într-un interviu pentru Antena 1.

Surprinzător este și faptul că Alina a ales să-și facă singură machiajul, bloggerița spunând că știe foarte bine ce trebuie să accentueze și să ascundă și mai ales cum să-și deseneze perfect codița de la ochi, care de-a lungul timpului a devenit un trademark personal.

Invitația la nuntă a fost și ea una destul de atipică, bloggerița folosind garoafe roșii –simbolul principal al nunții –, de altfel, culorile principale ale nunții fiind roșu și negru.

Alina le-a dat și câteva sfaturi viitoarelor mirese, iar cel mai important, consideră ea, e ca acestea să aibă o pereche de pantofi cu toc foarte comozi de schimb și, neapărat, machiaj waterproof, pentru că „emoțiile își fac apariția vrei, nu vrei'…

După nuntă, Alina și Raul vor pleca în luna de miere în Maldive, de unde bloggerița a promis că își va ține fanii la curent.

Alina Ceușan s-a căsătorit pe 7 iulie, la Castelul Bánffy. Alina Ceușan s-a căsătorit pe 7 iulie, la Castelul Bánffy. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton