Alin Sălăjean și Musty, scandal monstru la Survivor. Au sărit la bătaie

.

Meciul de recompensă a adus pacea în tabăra Faimoșilor, după ce au primit legumele mult râvnite. Însă, această înfrângere a adus și tensiunea în tabăra rivalilor Războinici. Pe drumul spre casă, supărarea lui Alin Sălăjean și a lui Musty s-a transformat într-un scandal uriaș între cei doi concurenți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi nu s-au înțeles prea bine nici până în prezent, dar acum și-au aruncat vorbe grele și au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt. Totul a pornit de la un gest banal făcut de Alin, care a modificat ceva în casa improvizată de echipa Războinicilor.


A fost de ajuns pentru ca Musty să reacționeze. Fratele lui Kamara a încercat să îi explice colegului de echipă cum este mai bine să procedeze, iar de aici s-a declanșat o ceartă care intră, cu siguranță în topul scandalurilor din acest sezon, la Survivor România.


Alin Sălăjean și Musty, scandal monstru la Survivor

După ce au început cearta din cauza modificărilor făcute în casă, cei doi au ajuns să își reproșeze performanțele sportive slabe, conform wowbiz.

Alin: Vrei să dorm în junglă?

Musty: Dormi unde vrei!

Alin: Că numai tu vii cu ideile astea!

Musty: Și nu mă ocărî așa. Nu sunt Moroșanu. Eu ți-am zis doar părerea mea. Mă deranjează egoismul tău!

Alin: Tu ești cel mai egoist dintre toți!

Musty: Nu mai scuipa!

Alin: N-am făcut-o intenționat!


Alin: Eșți mai egoist decât toată lumea, în tot.

Musty: Tu ce ai făcut aici? Stai. Eu fac!

Musty: Nu ești bărbat! Dormi non-stop!

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:’Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!’

Citește și: Trecutul neștiut al lui Alin Sălăjean de la Survivor.Războinicul a fost la un pas să ajungă primar

Citește și: Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit.Cum arată familia lui


Citește și: Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor.Ce nu se vede, de fapt, la TV

Alin: Nu mai face nimic o săptămână și la fel de slab sportiv o să fii! Eșți fals. Lumea o să vadă la televizor. Falsitatea ta, falsitatea mea, performanța ta, performanța mea. Când o să vezi toate interviurile, să vezi ce s-a spus despre Alin și o să vezi ce s-a spus de Musty. Mie nu-mi este frică să te confrunt!

Musty: Te văd, sari la mine, eu nu vin către tine. 

Alin: Sari la bătaie, vrei să spui? Vezi că tu te-ai bătut cu Georgiana!


Musty: Eu ajung obosit, nedormit, accidentat, pentru că obosesc prin lucrurile pe care le fac pentru toată lumea, am făcut căsuța asta, am adunat frunze..

Alin:  Am tăiat și eu lemne…

Musty:  Pentru că ți-a spus Maria să-ți miști fundul!

Alin:  Nimeni nu lucrează, numai tu le faci pe toate, tu ești Superman.

Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor

Fratele Războinicului urmărește cu mult interes tot ceea ce face Musty în jungla din Republica Dominicană. El este dezamăgit de faptul că acesta se sacrifică pentru colegii de echipă, gest care duce la niște performanțe sportive slabe.


‘Mă așteptam, sincer, să fie mai bun la adus puncte. Dar el, în loc să se concentreze pe partea sportivă, face totul pentru ca ceilalți să fie în cea mai bună formă. El se concentrează prea mult pe partea de supraviețuire, pe aranjatul taberei în care stau, pe căutatul de mâncare, pe tot felul de lucruri care, de fapt, îi ajută mai mult pe ceilalți, iar pe el îl epuizează.

Îl fac să nu mai poată participa la probe la maximum de forță pe care îl are. Și, vă spun sigur, îl cunosc totuși de zeci de ani, este fratele meu mai mic, el poate mult, mult mai mult decât face în plan sportiv, a declarat Kamara pentru Wowbiz.


‘Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul, să își conserve energia pentru întrecerile sportive, în loc să se ocupe de tabără. Alții se odihnesc, dorm cât pot de mult, el este preocupat să aducă lemne de foc, cocos și alte lucruri care pot fi mâncate.


Să se ocupe de el, nu de ceilalți aș fi vrut eu, pentru că, atunci, ar avea randament mai mare și în plan sportiv. Aș fi vrut altceva de la el în sensul că l-aș fi vrut mai orientat spre propriul interes, nu să se comporte ca un tată cu ceilalți și să se sacrifice pe sine, a mai precizat Kamara.