Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan: "Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!"

.

Atunci când se întâlnesc la probele de pe traseu, de obicei, rivalii de la Surviror își aruncă replici acide. De data aceasta, mesajul lui Alin Sălăjean a stârnit hohote de râs printre Faimoși. Ce i-a putut striga Alexandrei Stan, spre uimirea celorlalți concurenți?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Războinicul nu s-a mai putut abține și i-a dezvăluit un secret Alexandrei Stan. Se pare că este îndrăgostit de ea în secret, iar Diana Sălăjean știe despre pasiunea soțului ei pentru artistă.


„Dacă ieri am avut câteva tensiuni, că unii oameni nu au dat totul pentru traseu, astăzi vreau doar să-mi felicit echipa pentru că au muncit până la ultima picătură de transpirație. Te iubesc, Alexandra Stan! Diana știe, trebuia să spun asta, că mor de dragul tău’, a spus Războinicul, conform wowbiz.ro.


Alexandra Stan, motiv de glume între Alin Sălăjean și Jador

Dacă prima reacție a celorlalți concurenți a fost să izbucnească în râs, Jador a simțit nevoia să îl și înțepe cu umor pe rivalul lui: „Și nevastă-ta? Nu te mai doare carnea pe tine? Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!’. Cântăreața a ales să păstreze tăcerea. Nu este prima dată când pică la mijloc într-o situație sensibilă.

În ultima perioadă, au apărut zvonuri că pe Alexandra Stan și Zanni, colegul ei din echipa Faimoșilor, ar fi mai mult decât se vede la TV. De asemenea, într-o altă ediție Survivor, Jador a dezvăluit că bărbații sunt atrași de Alexandra Stan, iar asta ar fi motiv de frustrare pentru Georgiana Lupu.


Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui: „Ți se pare normal ce-ai făcut?’

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm’

Citește și: Trecutul neștiut al lui Alin Sălăjean de la Survivor. Războinicul a fost la un pas să ajungă primar


Citește și: Daniela Gyorfi a avut COVID-19. Primele declarații:’Până nu ai, nu crezi’

Cine este soția lui Alin Sălăjean de la Survivor

Alin Sălăjean de la Survivor are o soție absolut superbă, pe nume Diana. O ține însă mai mult ascunsă de lumina reflectoarelor. Chiar el a recunoscut care este adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Ce a dezvăluit, într-o postare de pe rețelele de socializare?

Alin face parte din echipa Războinicilor de la Survivor și este decis să lupte cu toate forțele, până la capăt. Soția lui, Diana, urmărește cu sufletul la gură aventurile jurnalistului. De asemenea, ea postează și mesaje de încurajare, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.


Alin Valentin Sălăjean este unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor 2021. Cu toate că nu este sportiv de meserie, se declară pregătit să lupte cu toate forțele pentru victorie. Rămâne de văzut dacă va face față în show-ul de la Kanal D, acolo unde se depășesc toate limitele.