Trecutul neștiut al lui Alin Sălăjean de la Survivor. Războinicul a fost la un pas să ajungă primar

 Dumba Gabriela
.

Războinicul Alin Sălăjean de la Survivor are o poveste de viață demnă de un roman. Puțini dintre cei care îi văd mușchii la Survivor și-l imaginează pe Alin cu cravată și costum și asta pentru că Alin a fost la un pas să ajungă primar la Câmpia Turzii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean s-a înscris la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii din partea Partidului Verde, formațiune politică prezidată de cunoscutul Florin Călinescu.

alin-salajean-1-crop-1610011207alin-salajean-1-crop-1610011207

Partidul Verde nu l-a ofertat întâmplător pe Alin Sălăjean, ci datorită notorietății locale pe care acesta o are. Actualul Războinic este jurnalist de radio și televiziune, maestru de ceremonii dar și crainic al celei mai iubite echipe din județul Cluj, Universitatea.

'Buturuga mică ce răstoarnă carul mare', așa cum s-a intitulat Alin cânda început Survivor România 2021, s-a arătat încântat de oferta primită de la Partidul Verde, mai ales că avea ceva experiență politică, în ciuda vârstei destul de fragede (34 de ani).

Citește și:

Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații despre căsnicia lor: „Nu îl aștept acasă”

Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Alin Sălăjean a fost consilier local la Primăria Câmpia Turzii din partea ALDE în mandatul 2012-2016, potrivit wowbiz.ro.

'Am primit propunerea de la Partidul Verde. Nu am luat încă o decizie clară, dar sunt șanse mari să candidez la primărie. În rest, au mai apărut informații despre mine despre care pot să spun că sunt adevărate. Este foarte posibil să fiu pe buletinele de vot la următoarele alegeri. Eu am mai avut un mandat de consilier local din partea Partidului Conservator care s-a transformat apoi în ALDE',a declarat Alin Sălăjean pentru sportulsălăjean.ro.

Alin Sălăjean de la Survivor a fost pe locul doi în sondaje

Câteva săptămâni mai târziu, un sondaj realizat de o publicație clujeană îl dădea pe Alin Sălăjean cu a doua șansă la câștigarea primăriei Câmpia Turzii, motiv pentru care actualul Războinic le-a trimis un mesaj de mulâumire potențialilor lui votanți.

'Sondajul mă onorează. Și dacă aș fi fost pe locul 5, tot aș fi onorat să primesc votul tău on-line pe acest subiect. Sunt onorat și pentru un singur vot, și mai ales pentru 466 de voturi pe care le-am adunat online, dar cred că acest sondaj contează mai puțin', spunea Alin Sălăjean, despre care se vorbea deja ca un viitor președinte al filialei Câmpia Turzii a Partidului Verde.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton