Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații după ce s-a întors în România: "Riscam să ajung în scaun cu rotile"

.

Alin Sălăjean a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2021. Cu toate că s-a implicat în multe conflicte, a reușit totuși să aducă puncte valoare pe traseu, pentru echipa Războinicilor. După ce a ajuns în țară și s-a reîntâlnit cu soția lui, Alin a făcut primele declarații, după eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean era convins că are șanse reale să ajungă până în finală. Parcursul lui la Survivor a fost oprit de o accidentare urâtă pe care a suferit-o la spate. Din această cauză, medicul echipei nu i-a mai permis să meargă mai departe în competiție.


„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a câștigat premiul cel mare, eu sunt bine. Dacă eu nu aveam problema la spate, o problemă destul de gravă, ajungeam în finala Survivor 2021. Dacă eu continuam această competiție, riscam să vin de acolo în scaun cu rotile’, a spus Alin Sălăjean la sosirea în țară.


Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații după ce a ajuns în România

Cu toate că a avut parte de schimburi dure de replici la Survivor, mai ales cu Sorin și Musty din echipa Războinicilor, Alin Sălăjean susține că i-a iertat pe rivalii săi. Mai mult decât atât, fostul Războinic mai crede că această experiență din Republica Dominicană i-a schimbat total viața.

„Alin Sălăjean s-a întors în proporție de 95% alt om. Un om care știe să încaseze foarte mult, am încasat foarte mult acolo, inclusiv de la echipa sălbaticilor, cât și de la echipa Războinicilor. Un om care nu credea că poate să plece capul la niște adevăruri spuse, dar mă gândeam că dacă Iisus l-a iertat pe cel care l-a vândut, cine sunt eu să nu-i iert pe acești oameni', a continuat Alin.


Citește și: Scandal între Alin Sălăjean și Musty Camara la Survivor:Nu mai scuipa. Ce se întâmplă între Războinici

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!


Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui:„Ți se pare normal ce-ai făcut?

Ce lecție importantă a învățat Alin Sălăjean la Survivor

Alin Sălăjean consideră că a avut multe lucruri de învățat la Survivor. Însă, cel mai important este calmul pe care l-a dobândit în jungla din Republica Dominicană. El își dorește să păstreze și mai departe această trăsătură de caracter dobândită în timpul concursului.

„Dacă eu continuam cu modestia pe care am arătat-o în acest show cu umilința în corzi, că nu pot să fiu un om umil pentru oricine, dar umilința cea bună în viață cred că am atins lucruri pe care eu nu le aveam acasă. Eu îmi doresc să merg pe acest drum, sper să mă și țină, pentru că eu acasă eram diametral opus, o fire mai vulcanică, care ținea supărare pentru cei care mă atacau’, mai spune Alin Sălăjean.


Alin Sălăjean, mesaje pentru Musty și Cătălin Moroșanu

Alin Sălăjean a ținut să-i transmită un mesaj lui Cătălin Moroșanu, concurentul cu care a avut mai multe divergențe: ‘Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai.


Din echipa lui, Alin Sălăjean a avut cele mai multe conflicte cu Musty, astfel că a ținut să-i spună și lui câteva cuvinte.„Lui Musty îi zic așa, e singurul om cu care am avut divergențe. M-a jignit, nu am avut nimic.  Eu, la 36 de ani, plec de aici cu niște performanțe sportive pe care nu mi le imaginam niciodată. Plec din acest concurs cu inima împăcată’.