Alin Oprea și actuala iubită, acuzații grave către fosta soție a artistului: „Un plan de atac mediatic de răzbunare. Vrea să...”

.

Alin Oprea și actuala lui iubită au adus acuzații grave către fosta soție a artistului. Aceștia susțin că Larisa Uță ar fi pus la cale un adevărat plan, pentru că ar vrea să se răzbune. Cei doi au dezvăluit așa-zisul plan al Larisei, precizând că acesta ar fi fost dejucat de apropiații lor, deși fosta soție a solistului ar fi vrut să-i coopteze în dorința ei de răzbunare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alin Oprea și actuala iubită, acuzații grave către fosta soție a artistului. În urmă cu aproape doi ani, Alin Oprea și fosta lui soție, Larisa Uță, au decis să pună oficial capăt căsniciei lor de 23 de ani. Larisa locuia la Londra, iar solistul avea proiecte muzicale în România, iar divorțul părea să fie unul amical între ei. Nu a fost așa, iar acum Larisa ar căuta să se răzbune, conform dezvăluirilor făcute de Alin Oprea și actuala sa iubită.

Alin Oprea și actuala iubită, acuzații grave către fosta soție a artistului


Potrivit spuselor lui Alin Oprea și ale iubitei sale, Medana, Larisa Uță ar avea de gând să se răzbune pe cei doi. Medana, femeia cu care cântărețul se iubește de trei ani, spune că fosta soție a iubitului ei ar fi încercat să-l atragă și pe fratele ei de partea sa.

Da, este adevărat! Fosta soție a lui Alin vrea să-l convingă pe propriul meu frate să mă trădeze, contra unor foloase materiale, în scopul de a-i susține propaganda mincinoasă împotriva lui Alin Oprea‘, a declarat Medana pentru cancan.ro.


Iubita lui Alin Oprea a mai susținut că Larisa ar fi încercat să-l contacteze și pe fostul soț al Medanei pentru a o ajuta să se răzbune.

Chiar dacă planul ticluit trebuia să rămână secret, cineva foarte apropiat lui și de încredere totală, m-a anunțat de urgență că o formă de trădare la adresa mea ar urma să se petreacă foarte curând.

După ce fosta soție a lui Alin l-a contactat pe fostul meu soț, propunându-i să se răzbune împreună pe noi, acum își încearcă norocul la propriul meu frate‘, a mai spus iubita fostului solist de la Talisman pentru sursa menționată.


Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat:Mă accepți așa cum e…

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:Mi-e foarte greu

Citește și: Cum a ajuns Andreea Grămoșteanu la Mondenii și Atletico Textila: „Am fost pusă în situția de a da un casting, pe care eram convinsă că nu o să-l iau/ EXCLUSIV

„Un plan de atac mediatic de răzbunare’

Din spusele iubitei solistului, Larisa nu ar fi reușit să-l convingă însă pe fostul soț al Medanei. În schimb, Larisa și-ar fi încercat norocul la fratele Medanei. Larisa i-ar fi promis că-i va plăti biletul de avion pentru a merge urgent la București.


Din fericire, la fostul meu soț nu a avut niciun succes, acesta fiind un om cu coloană vertebrală și cu deosebit respect la adresa mea și a copiilor noștri. Iată că acum i-a propus cu tupeu o întâlnire fratelui meu.

I-a promis că plătește ea biletul lui de avion pentru a merge urgent la București, cu intenția de a unelti împreună un plan de atac mediatic de răzbunare.

Este de neconceput ca, după trei ani de la separarea lor, această femeie să facă încă tot ce-i stă în putință pentru a arunca cu noroi în imaginea lui Alin și a mea’, a mai povestit Medana.


Reacția lui Alin Oprea la dorința de răzbunare a fostei soții

Alin Oprea a glumit pe seama celor care s-ar fi petrecut, spunând că poate s-a îndrăgostit de fratele Medanei.

Făcând haz de necaz, aș spune că poate s-a îndrăgostit fosta de fratele Medanei și vrea să formăm împreună o familie ‘mare și fericită’, a spus cântărețul pentru aceeași sursă.