Alicia Keys s-a transformat intr-o business woman

 Adina Rosetti
.

Alicia Keys a aparut miercuri (30 ianuarie) la New York intr-o postura mai putin obisnuita, lasand la o parte hainele stralucitoare de scena si imbracand, in schimb, un costum sobru ca o adevarata femeie de afaceri. Motivul? Cititi mai jos…

 

Alicia Keys

 

Foto: Northfoto

 

Cantareata in varsta de 32 de ani tocmai a primit un job in cadrul unei importante companii de tehnologie.  Ea a fost investita cu functia de „Global Creative Director” in cadrul evenimentului de lansare al BlackBerry 10.

„Sunt fascinata de tehnologie. Intotdeauna mi-am dorit sa lucrez direct pentru o mare companie in acest domeniu”, a declarat Alicia Keys. „Mi-am dorit sa fac ceva in care sa pot avansa, atat profesional, cat si personal”.

„Acum ca ne intalnim din nou in mod exclusiv, sunt foarte fericita”, a mai declarat cantareata, dupa ce a facut cateva glume despre folosirea altor smartphone-uri in trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton