Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu câteva zile era dată ca aproape sigură despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh, mai ales că și-au petrecut separat vacanța de vară, după o relație de cinci ani. Toată lumea aștepta ziua de naștere a cântărețului pentru a se convinge dacă Alexia și Mario mai sunt împreună sau nu și iată că da, fiica Andreei Esca a fost la ziua lui de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh și-a sărbătorit, seara trecută, ziua de naștere, iar la petrecere și-a făcut apariția și Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a postat un videoclip cu Mario Fresh, care dansa fericit, la petrecere, și a scris „La mulți ani' în descrierea videoclipului, alături de o inimioară. Însă, spre deosebire de alte mesaje de la prieteni pe care le-a preluat pe contul lui, al Alexiei nu se regăsește, însă, printre ele.

5-25-2

Alexia și Mario au fost surprinși în timp ce dansau la aceeași petrecere, însă nu împreună. Cea care a filmat instantanee cu ei a fost Raluca, sora sărbătoritului. Spre deosebire de alte evenimente de acest gen, cei doi nu au făcut fotografii sau clipuri ținându-se în brațe sau sărutându-se, ceea ce le-a dat de gândit fanilor.

Faptul că Alexia a fost la ziua lui Mario le-a dat o speranță fanilor, că ar mai fi încă împreună, dar în absența unui răspuns oficial legat de statusul relației lor nimic nu este sigur.

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei’/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți:„Sunt posesivă, geloasă și…’

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina:„M-a trădat. E vorba de fostul meu soț’

De unde au apărut zvonurile despărțirii Alexiei Eram de Mario Fresh

Marios Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Totuși, în ultima perioadă cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună, iar internauții au intrat la bănuieli.

Mai exact, s-a tot zvonit în ultima vreme că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit. Nu mult a trecut de când artistul a infirmat znonurile, că fiica Andreei Esca a și apărut într-o ipostază care le-a dat de gândit urmăritorilor ei.

Alexia Eram și-a petrecut vacanța în Grecia, în Mykonos, alături de un grup de prieteni, dar fără iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat, în aeroport, alături de un alt băiat. Cel mai probabil, cei doi erau foarte obosiți, iar Alexia Eram și-a pus capul pe piciorul misteriorului tânăr. Acestuia nu i se vede fața, însă își ține brațul pe spatele Alexiei.

Conform celor mai recente declarații, Mario Fresh și Alexia Eram au o relație cât se poate de normală, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși.

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea‘, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

Cum l-a cucerit Alexia Eram pe Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram au vorbit de fiecare dată despre relația lor și faptul că se văd împreună în viitorul celuilalt. Artistul a mărturisit că el a fost cucerit de naturalețea brunetei, iar relația lor este exact așa cum pare și pe micile ecrane. 

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți', a declarat Mario Fresh.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton