Alexia Eram a ajuns de urgență la spital: „Mi-a fost rău toată noaptea. Am făcut o...”

.

Ieri, Alexia Eram a ajuns de urgență la spital. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul medicilor, după ce s-a simțit rău, atât ziua, cât și noaptea. Potrivit spuselor ei, totul a început după ce a consumat niște fast-food. La fel de transparentă ca oricând, iubita lui Mario Fresh le-a dezvăluit internauților și ce diagnostic a primit din partea doctorilor. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Alexia Eram a ajuns ieri, 30 mai 2022, de urgență la spital. Fiind, în general, o prezență activă pe rețelele de socializare, fanii i-au observat imediat absența din ultimele ore. Tocmai din acest motiv, dar și pentru că păstrează o legătură strânsă cu fanii ei, fiica Andreei Esca le-a povestit ce i s-a întâmplat, imediat după ce s-a simțit mai bine.

Alexia Eram e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. La 21 de ani, fiica Andreei Esca poate să spună că le are deja pe toate. Pe lângă o familie frumoasă, care o susține în tot ceea ce face, ea are și un iubit devotat, care-i este, de asemenea, alături în orice situație. Cu toate acestea, din păcate, nici ea nu e ocolită de necazuri. Recent, ea s-a simțit destul de rău, motiv pentru care a ajuns la spital.


Citește și: Cum arată Alexia Eram fără machiaj.Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Citește și: Ce reacție a avut Alexia Eram după sărutul dintre Mira și Mario Fresh:„E ok în cadrul piesei’

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:'Mi-aș fi dorit să ajung în finală'

Citește și: Rei, discuție tensionată cu ispita Florin, la Insula Iubirii:'M-a jignit fără să mă știe'

Alexia Eram a ajuns de urgență la spital

Alexia Eram e urmărită de mii de internauți pe rețelele de socializare. Aceștia au observat, în timp, că vedeta are un stil de viață sănătos, optând deseori pentru mâncarea sănătoasă. Ei bine, se pare că, uneori, aceasta își mai satisface și „poftele nevinovate’. Așa s-a întâmplat și recent, atunci când a consumat fast-food, lucru ce a costat-o destul de scump.


Potrivit spuselor ei, Alexia Eram s-a ales cu o toxiinfecție alimentară, după ce a mâncat niște fast-food. Șatena s-a simțit rău toată ziua, dar și pe timpul nopții, motiv pentru care a decis să meargă la spital. Acolo, doctorii i-au pus imediat diagnosticul, i-au făcut o perfuzie și au ajutat-o să se simtă mai bine.


„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat’, a spus Alexia Eram pe rețelele de socializare.


Și iubitul ei, Mario Fresh, a apelat la perfuzii

Recent, și iubitul ei, Mario Fresh, a avut nevoie de ajutorul medicilor, scrie spynews.ro. Acesta s-a afișat cu perfuzia la mână, dar, din fericire, nu a fost vorba despre nicio problemă de sănătate.

La acea vreme, iubitul Alexiei Eram le-a explicat internauților că nu există niciun motiv de îngrijorare și că se simte bine. Conform spuselor lui Mario Fresh, a avut nevoie doar de un „boost’ de energie, motiv pentru care i s-au administrat niște vitamine.

Sursă foto: Facebook