Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh: „Are problema asta, nu poate să...”

.

Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh. De aproape șase ani, cei doi tineri formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși nu se grăbesc cu căsătoria, cei doi au planuri mari de viitor și susțin că se înțeleg la fel de bine ca în prima zi. Acum, fiica Andreei Esca a vorbit, sincer, despre defectele partenerului său. Iată ce declarații neașteptate a făcut aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste. De-a lungul timpului, au existat mai multe momente în care s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. În ciuda programului încărcat și a distanței dintre ei (în perioada în care Alexia Eram era studenta unei unei facultăți din Marea Britanie), cei doi au reușit să depășească toate obstacolele care le-au ieșit în cale și se pot mândri cu una dintre cele mai longevive relații din showbiz. Într-un interviu recent, fiica Andreei Esca a vorbit, cu sinceritate, despre atuurile relației cu Mario Fresh, dar și despre minusurile partenerului său.


Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh. Fire dezinvoltă și onestă, tânăra nu s-a sfiit să-l descrie pe iubitul său, așa cum puțină lume îl cunoaște.

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, adevărul despre presupusa despărțire.Ce se întâmplă după șase ani de relație: „Nu mai…'

Citește și: Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca:„Îmi permit să…’


Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian:'Nimeni nu a înșelat pe nimeni'

Citește și: Daniela Crudu s-a transformat total după ce a slăbit enorm și și-a făcut numeroase intervenții estetice. Cum arată acum

Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh

Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh. Aceasta a susținut că partenerul său nu suportă să audă pe cineva mâncând, motiv pentru care, atunci când stau la masă, aceștia deschid televizorul pentru a avea sunete de fundal.


„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enerveză când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe «background», gata, s-a terminat povestea!’, a susținut Alexia Eram potrivit cancan.ro.


Cum se înțeleg Mario Fresh și Alexia Eram, după 6 ani

Alexia Eram a vorbit și despre felul în care a evoluat relația cu artistul în cei 6 ani de când sunt împreună. Aceasta a susținut că ingredientele cheie din cuplul lor sunt comunicarea și încrederea reciprocă. Tânăra a mărturisit că Mario Fresh este cel care depășește mai greu o situație tensionată.

„Mario e prima mea relație serioasă, facem șase ani poimâine. E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună.


Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt. Eu (n.r. – fac pasul către împăcare), mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece.

El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!’, a adăugat fiica Andreei Esca potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram & Facebook