Alexia și Aris Eram, despre participarea la America Express 2024: „Suntem complet diferiți, dar...”

.

Alexia și Aris Eram formează una dintre echipele care vor participa la America Express 2024. Concurenții la show-ul de supraviețuire vor parcurge Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Fiul și fiica Andreei Esca au făcut primele declarații despre participarea lor la reality show-ul de la Antena 1, mărturisind că sunt nerăbdători să-și testeze limitele și să facă față unor provocări inedite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Mai sunt câteva luni bune până va începe următorul sezon „America Express’, însă producătorii emisiunii au anunțat deja cele 9 echipe care vor pleca în aventura vieții lor – Ionuț Rusu și George Tănase, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iulia Albu și Mike, Romică Țociu și Cătălin Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Ada Galeș și Antoneta Galeș, Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Cu doar 1 euro pe zi, Alexia și Aris Eram vor fi nevoiți să-și asigure mâncare, transport și cazare. Cei doi frați au făcut primele declarații despre participarea lor la „America Express’ 2024 și au recunoscut că sunt nerăbdători să-și întreacă limitele. Între cei doi există o diferență de 3 ani, ea având 22 de ani, iar el 19 ani.


Citește și: Alexia și Aris Eram participă la America Express 2024. Ce alte nume s-au mai vehiculat

Citește și: America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: ‘Nu știu ce să mai facem cu dermatita atopică. O să intru în depresie’

Citește și: Cum arată Adriana Simionescu în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște fiica lui Adrian Minune

Alexia și Aris Eram, primele declarații despre participarea la America Express 2024


Alexia Eram a recunoscut că este fană a emisiunii „America Express’, acesta fiind și unul dintre motivele care au determinat-o să devină concurentă în următorul sezon. Iubita lui Mario Fresh vrea să-și testeze limitele și recunoaște că este deschisă spre noi experiențe, fiind de părere că formatul o va ajuta să-și consolideze relația cu fratele ei mai mic, Aris Eram.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții.


Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii frați adulți’, a spus Alexia Eram, potrivit a1.ro.


Ce spune Aris Eram despre relația cu sora lui, Alexia Eram

Spre deosebire de sora lui mai mare, Aris Eram a stat până acum departe de lumina reflectoarelor și a avut rare apariții televizate. Tânărul de 19 ani este de părere că „America Express’ 2024 va fi o experiență care îi va testa limitele fizice și psihice. Când vine vorba de relația cu Alexia Eram, acesta recunoaște că între ei există mari diferențe, însă speră că vor face echipă bună în show-ul de supraviețuire.


„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a experiență ce trebuie trăită. Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!’, a adăugat Aris Eram, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook