Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină: „Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine”. Cum se înțelege cu fiica lor

 Ifrim Georgiana
.

Alexandru Papadopol a făcut declarații inedite la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină. Actorul se bucură de o perioadă prosperă pe plan profesional și a vorbit despre toate proiectele în care este acum implicat. Acesta este de părere că „viața a luat cele mei bune decizii' pentru el, motiv pentru care se poate considera un norocos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Papadopol a făcut o serie de declarații inedite la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină. După restricțiile impuse de pandemie și perioada teatrelor închise, Alexandru Papadopol a fost implicat în mai multe proiecte de succes. Recent, a fost lansat filmul „Balaur', actorul făcând parte din distribuția lungmetrajului de debut al lui Octav Chelaru. Într-un interviu recent, Alexandru Papadopol a vorbit despre rolurile pentru care se pregătește, despre alegerile făcute de-a lungul vieții și despre principiile pe care încearcă să i le insufle fiicei sale. Iată declarațiile acestuia!

alex-1alex-1

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, datorită rolurilor jucate în mai multe seriale TV. Se pare că artistul are parte de o toamnă încărcată din punct de vedere profesional.

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Alexandru Papadopol, după divorțul dureros:”El este un bărbat important din viața mea”

Citește și: Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce spune despre Alexandru Papadopol:„Țin mult la el, l-am iubit. Acum…'

Citește și: Paul Diaconescu, trimis în judecată, după ce a fost prins băut la volan.Ce au decis oamenii legii

Citește și: Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău:”Am fost angajată destul și…”

Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol vorbește cu mândrie despre o nouă stagiune teatrală și, de curând, a început filmările pentru partea a doua a filmului 'Două Lozuri', de Paul Negoescu. În cadrul lungemtrajului „Balaur', aceasta a interpretat rolul unui preot, susținând că a fost nevoit să se familiarizeze cu diverite ritualuri din sfera religioasă.

„Va începe stagiunea Teatrului Odeon. Asta e un motiv de fericire autentică. Reluăm spectacole care au făcut istorie, cum ar fi „Titanic Vals' sau „Fugarii', ambele în regia lui Alexandru Dabija. La mine la teatru joc în vreo șapte spectacole și abia aștept să pun iarăși piciorul pe scena aceea și să am în față sala minunată de la Majestic. Reiau apoi spectacolele independente în care joc și care sunt presărate pe la Unteatru, Teatrul Infinit sau Apollo 111. Și, nu în ultimul rând, pe la jumătatea lui septembrie încep, împreună cu Dragoș Bucur și Dorian Boguță filmările pentru partea a doua a filmului „Două Lozuri'. Regia și scenariul îi aparțin tot lui Paul Negoescu', a declarat actorul, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cum se înțelege cu fiica lor, Ruxandra

În cadrul interviului, Alexandru Papadopol a fost întrebat despre felul în care percepe alegerile făcute până în prezent. Mai mult, actorul a vorbit despre relația cu fiica sa și despre principiile pe care încearcă să i le insufle.

„Pot spune că viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine. Am fost un norocos! (râde)', a spus acesta.

„Cred că orice copil, la orice vârstă ar fi, are nevoie de încredere și susținere. Adolescența este o perioadă complicată, prin schimbările pe care le aduce, deci încrederea pe care reușești să o generezi ca părinte este esențială', a adăugat actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton