Alexandru Cumpănașu, indignat de discuția avută cu șeful STS. Acesta consideră că operatoarea 112 "și-a făcut treaba"!

.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, victima monstrului din Caracal, a relatat recent discuția avută cu șeful STS, care a avut un răspuns absolut halucinant privitor la comportamentul angajatei care i-a răspuns Alexandrei atunci când a sunat la 112.

Cazul Alexandrei Măceșanu a pus pe jar o țară întreagă, iar cercetările, aparent începute în forță, bat pasul pe loc. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre tinerele care au căzut victimă criminalului din Caracal – pentru că, se pare, nu este vorba doar despre ea și despre Luiza Melencu -, este determinat să facă lumină în acest caz. Recent, acesta a avut o discuție cu șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), iar răspunsul primit de la acesta a fost unul incredibil!


L-am întrebat pe domnul director dacă i se pare normală atitudinea operatorului STS față de Alexandra și nu vă pot spune decât ce a spus dânsul – din punctul meu de vedere, acea femeie nu mai are ce căuta în acel sistem, dar domnul director al STS mi-a spus doar atât: că își dorește să fi avut un alt ton, chiar dacă profesional și-a făcut treaba în cadrul serviciului. Din punctul dânsului de vedere, tonul avut cu Alexandra a fost unul nepotrivit’, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșirea din sediul STS.


Dacă discuția dintre Alexandra și operatoarea STS nu ar fi fost văzută și auzită de o țară întreagă – a fost dată publicității și varianta audio, extrem de tulburătoare -, poate acesta ar mai fi convins pe cineva, așa că nu putem să nu ne întrebăm – dacă ar fi fost vorba despre copilul dumnealui, ar mai fi crezut că angajata STS „și-a făcut treaba'?

Foto: Hepta, Facebook