Cine l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la tribunal, pentru procesul de custodie. Alina Sorescu a lipsit

.

Alexandru Ciucu s-a prezentat astăzi, 3 mai, la Judecătoria Buftea, acolo unde are loc procesul pentru custodia fetelor pe care le are cu Alina Sorescu. Designerul a fost însoțit de tatăl său, cel care îl încurajează în acest demers, în timp ce Alina Sorescu a decis să lipsească din fața judecătorilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Este clar că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu, din moment ce astăzi a avut loc prima înfățișare în procesul pentru custodie intentat de designer. Acțiunea, depusă pe 12 aprilie 2022 la Judecătorie, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia „minori și familie’. Acesta a fost însoțit de tatăl său, în timp ce Alina Sorescu a considerat că este mai bine să nu apară în fața judecătorilor.

Alina Sorescu nu a apărut la procesul pentru custodie intentat de Alexandru Ciucu


În jurul prânzului, pe porțile Judecătoriei din Buftea și-au făcut apariția Alexandru Ciucu și tatăl său, care l-a susținut în acest proces de custodie și care pare a avea statut de martor în proces.

Creatorul de modă i-a deschis un proces Alinei Sorescu prin care cere program de vizită, ca să-și poată vedea cele două fiice pe care le au împreună. Astfel, se pare că cei doi parteneri nu s-ar prea fi înțeles cu privire la custodia copiilor, în urma separării.

Alexandru Ciucu și-a făcut apariția îmbrăcat elegant, cu sacou negru, cămașa albă asortată la încălțările sport, și jeanși. Extrem de serios, creatorul de modă nu a făcut nici o declarație.


Dacă Alina Sorescu a fost reprezentată de avocat, iată ca Alex Ciucu a preferat să își facă prezența la tribunal însoțit de tatăl său care poate avea și rol de martor în proces, potrivit Click!.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…


Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele:„Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic…

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au confirmat oficial divorțul

De mai bine de un an se vorbește despre divorț în familia Ciucu, dar nici până acum, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au confirmat în mod oficial că se despart.


Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din anul 2010, iar împreună au două fetițe. Zvonurile despre divorț au apărut în urmă cu un an, însă la momentul respectiv, designerul a infirmat că a divorțat de artistă.


Anul trecut, când au apărut zvonuri privind separarea dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, cântăreața a vorbit despre divorț.

‘Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri, a fost singura declarație a artistei, legată de acest subiect.