Alexandru Ciucu, reacție după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței privind custodia fetițelor: „Nu pot decât să mă bucur că...”. Ce spune despre o nouă relație

 Calin Maria Bianca
.

Alexandru Ciucu, reacție după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței privind custodia fetițelor. Toată lumea știe faptul că zilele trecute, Instanța a decis ca cele două fiice pe care le-au împreună cei doi foști soți să locuiască o săptămână cu tatăl, iar una cu mama. Ei bine, această soluție nu a fost deloc pe placul solistei, care a explicat că nu o să lase lucrurile așa și o să lupte până la captă. De partea cealaltă însă, celebrul designer este fericit și împăcat cu decizia luată de Instanță în legătură cu custodia micuțelor. Iată primele lui declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu, reacție după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței privind custodia fetițelor. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste de-a lungul timpului, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe absolut superbe. Ei bine însă, lucrurile nu au mai mers atât de bine ca la început între ei, astfel că s-a ajuns la numeroase discuții, iar apoi la decizia de a merge pe drumuri separate. Au depus actele de divorț, iar zilele trecute Instanța le-a trimis hotărârea privind custodia fiicelor, pe care ambii o așteptau nerăbdători.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-3alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-3

Alina Sorescu, cât și avocata ei, nu s-au putut abține de la a comenta decizia Instanței, asta fiindcă în ea se preciza ca fetițele să locuiască o săptămână cu tatăl lor, iar una cu mama lor. Solistei nu i se pare deloc o soluție bună, asta pentru că micuțele vor fi dezorientate și nu este bine pentru ele să nu aibă o locuință stabilă, fiind destul de mici. Prin urmar, a precizat că nu o să lase lucrurile așa și o să conteste decizia, luptând până la capăt pentru minunile din viața ei. Totuși, Alexandru Ciucu nu a avut deloc acceași părere!

Citește și: Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după divorț: 'Voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru ele'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: 'E departe de a se fi terminat'. Cine îi este alături artistei

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…”

Citește și: Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie: „Povestea e foarte tristă. A început să…”

Alexandru Ciucu, reacție după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței privind custodia fetițelor

Ei bine, dacă Alina Sorescu a fost prima care a dezvăluit ce se întâmplă cu divorțul dintre ei, cât și cu custodia fetițelor, exprimându-și nemulțumirea, nu a întârziat nici reacția fostului ei soț. Alexandru Ciucu a privit cu ochi buni decizia Instanței de a sta fetele o săptămână cu el și una cu solista. Mai mult decât atât, consideră că este o hotărâre foarte bune pentru fiicele lor, astfel că nu duce lipsa niciunuia dintre părinți.

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă', a spus Alexandru Ciucu pentru CANCAN.RO.

Ce spune Alexandru Ciucu despre o nouă relație

Bineînțeles, după divorțul de Alina Sorescu, acum toată lumea se întreabă ce așteptări are de la viitorul apropiat, cât și dacă există cineva în viața sa. Ei bine, designerul a fost destul de reținut în a da detalii despre acest aspect, însă a ținut să precizeze faptul că recăsătoria nu este pe lista sa de planuri momentan.

Alexandru Ciucu a continuat șirul declarațiile în zona de familie, explicând că se simte foarte bine cu fetițele lui și fac o mulțime de activități împreună. De asemenea, petrece mereu timp de calitate, le gătește și mai ales, le face hăinuțe personalizate.

„Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez la ce e mai bine pentru copii. (…) Au talent în plan vestimentar, fiind foarte iscusite în alegerea ținutelor, asortarea culorilor și a accesoriilor, atât pentru ele, cât și pentru păpuși. Când se mai rupe sau strica vreo hăinuță de păpușă îmi cer ajutorul și o cos sau o repar eu.

Sigur ca da, petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment. (…) „Am fost anul acesta împreuna la schi și s-au descurcat admirabil, mai ales că Raisa schia pentru prima dată, iar Carolina nu mai schiase de trei ani din cauza pandemiei.'., a continuat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu deține 4 magazine

Alexandru Ciucu nu a trecut deloc rintr-o perioadă ușoară în timpul pandemiei, asta fiindcă i-a fost destul de greu să țină pe picioare cele patru magazine pe care le are. Ei bine însă, a reușit cu brio, astfel că acum nu poate decât să se mândrească cu business-ul său și să se pregătească de lansarea noii sale colecții, după ce, anul trecut, a absolvit un master în domeniu, la Paris.

„Pregătesc o nouă colecție de costume bărbătești, de ceremonie, precum și de costume de zi, în zona de casual. Încă nu am de gând să fac o prezentare. Din păcate, văd că prezentările, așa cum sunt ele percepute, în stilul clasic, cu manechin pe podium, sunt cumva în ultimul timp, în România, cam de domeniul trecutului. Văd că nimeni nu prea mai face.

Am terminat masterul la Paris. Am mai făcut unul la Milano, și alte cursuri, tot acolo. Pandemia ne-a afectat foarte mult..Eu fac doar costume de ceremonie și bussiness. A fost o perioadă foarte neagră în istoria mea profesională. Sunt un om foarte organizat și mă gândesc foarte bine înainte să fac vreo investiție. Am avut norocul ca pandemia să mă prindă fără credite. Banii pe care-i aveam i-am folosit să-mi pot menține atelierele, oamenii. E o minune că am trecut cu bine, am făcut până și vreo 50.000 de măști. Am refulat în creație.

Avem în continuare trei magazine în București și încă unul la Brașov.Prima colecție am avut-o cu Tata și Fiul, când am deschis primul magazin de pe Moșilor, iar în machetarea ei m-a ajutat Cătălin Botezatu, despre care aflasem întâmplător, de la vânzătoare, că era client al magazinului nostru. Mi s-a părut atunci ceva măgulitor pentru mine. Când a venit să-și ia costumul, i-am oferit în semn de apreciere o sticlă de șampanie. Așa l-am cunoscut. Apoi, la următoarea colecție și prezentare, el a fost un fel de amfitrion', a concluzionat Alexandru Ciucu pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton