Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Actorul a ajuns la Terapie Intensivă

.

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns ieri de urgență la spital, în stare gravă, după o perioadă în care s-a simțit destul de slăbit. Se pare că a fost vorba despre un atac cerebral.


Deși pare greu de crezut că Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai energici actori, chiar și la 80 de ani, ar putea fi văzut și altfel decât în vervă pe scenă, iată că acesta a ajuns de urgență la spital, ieri, acuzând o stare de rău, și a fost internat la Terapie Intensivă. Ulterior, actorul a refuzat internarea și a plecat acasă, urmând să revină la control.

„Am trecut printr-o mare cumpănă'

Actorului i-a scăzut prea mult tensiunea și se pare că a fost vorba despre un accident vascular cereral. „Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul’, a declarat el, potrivit spynews.


„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin’ a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.  Din păcate, starea de sănătate a marelui actor lasă de dorit, după cum a declarat pentru click.ro:

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi’.