Alexandra Velniciuc a avut COVID-19: „Am trecut cu nesimțire peste el”

 Mirea Roxana
.

Alexandra Velniciuc a suferit de COVID-19. Nu doar aceasta s-a confruntat cu boala. Și familia actriței a fost afectată de virusul SARS-CoV-2. Artista a vorbit despre experiența ei înainte de primul spectacol difuzat online de Teatrul Elisabeta cu care colaborează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc a mărturisit, înainte de primul spectacol difuzat online de Teatrul Elisabeta, că a suferit de COVID-19. Actrița a mai spus că trebuie să găsim o formă să supraviețuim cu virusul.

a1-1a1-1

Eu cred că nu degeaba ne-a fost dată perioada aceasta. Cel mai simplu e să clachezi și s-o iei razna. La ce-mi folosește să fiu sănătoasă fizic, dacă stau în casă degeaba? Cred că ținem prea mult la noi și suntem prea narcisiști și nu cred că aceasta este o direcție bună de abordare a vieții. Am și avut Covid. Am trecut cu nesimțire peste el, nu am avut probleme, Slavă Domnului! Dar nici nu poți să-ți subjugi viața și mintea unui virus. Trebuie să găsim o formulă să supraviețuim cu el, dar în nici un caz să ne închidem în casă, să ne înstrăinăm, să ne însingurăm și să credem că, dacă ne păzim cu atâta vehemență vom ieși teferi mai târziu. Că teferi nu mai ieșim, la minte în primul rând', este de părere Alexandra Velniciuc, potrivit Click.ro.

Alexandra și colegii săi au avut, pe 12 martie, premiera online a spectacolului „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!' produs de Teatrul Elisabeta și regizat de Șerban Puiu.

Citește și: Premiile Grammy 2021.Beyonce a devenit cea mai premiată vedetă din istorie

Citește și: Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă:„Face drame și exagerează!'

Citește și: Laurette depune plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o la hotel.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Smiley și-a dezvăluit cele mai ascunse trăiri. Ce admiră la o femeie:„Ai lângă tine persoana iubită, știi că…' /EXCLUSIV

Alexandra Velniciuc se iubește cu Şerban Puiu

Alexandra Velniciuc nu s-a schimbat foarte mult de la debut, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și cu un aer fresh. „De vină' ar putea fi frumoasele clipe petrecute în compania iubitului ei, care îi este alături de aproape 20 de ani, atât acasă, cât și la teatru.

Mulți ani, fanii au crezut că are o relație cu nimeni altul decât compozitorul Horia Moculescu (83 de ani), fostul ei coleg de la emisiunea Atenţie, se cântă!’. Puțini știau, încă, că locul din inima artistei era deja ocupat. Doar apropiații erau la curent cu faptul că actrița se iubeste cu regizorul Şerban Puiu.

Relația lor durează de ani buni. Cei doi mizează pe dicreție atunci când vine vorba despre viața personală. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, însă comportamentul lor de la locul de muncă nu trădează nicio clipă că între ei ar fi mai mult decât o relație profesională.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton