Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătate

.

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19 și și-a ținut fanii la curent cu tot procesul respectiv, precum și cu detalii despre starea sa de sănătate. Cântăreața a considerat că nu a respectat cu sfințenie restricțiile impuse de epidemie și, de aceea, a vrut să fie sigură că este sănătoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Ghiciți unde am venit! Vă arăt imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent.', le-a povestit vedeta fanilor în timp ce se filma așteptând să facă testul PCR.


Cântăreața a revenit, ulterior, cu detalii pentru a-și liniști fanii, care s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate. Alexandra nu crede că este infectată, spune că nu are nici un simptom, însă pentru o siguranță totală a decis să se testeze.


„Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase.', le-a mai povestit Alexandra Stan fanilor ei.

Ea așteaptă acum rezultatul și le-a promis fanilor că îi va ține la curent.

„În 72 de ore trebuie să primesc rezultatul. Sunt sigură că sunt bine, dar am zis să fiu și mai sigură.', a mai spus blonda.

Ulterior, Alexandra Stan a postat o serie de clipuri de pe plajă, prin care le-a arătat fanilor că iubește să se bronzeze fără sutien.