Alexandra Stan, schimbare de look după despărțirea de soț. Cum au reacționat fanii

.

Alexandra Stan a postat câteva fotografii pe Instagram, după ce a fost dezvăluit faptul că s-a despărțit de soțul ei. Cântăreața are o înfățișare schimbată, iar fanii au comentat într-un ton răutăcios schimbarea de look a Alexandrei Stan. Unii au apreciat că Alexandra Stan pare din filme de groază, din cauza sprâncenelor… inexistente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pare tot mai sigură despărțirea dintre Alexandra Stan și bărbatul cu care s-a măritat în urmă cu doar cinci luni. Decizia luată de amândoi, de a șterge de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apăreau împreună, dar și mesajele triste postate ulterior dau de gândit.


Alexandra Stan, schimbare de look după despărțirea de soț

Recent, Alexandra Stan a postat câteva fotografii care le-au dat de muncă fanilor. Sute de comentarii au curs pe pagina de Instagram a cântăreței. Unele de apreciere, mai cu seamă din partea bărbaților, având în vedere că Alexandra apare într-o rochie super sexy, dar și de critică.


În mare parte, fanii artistei au fost șocați de schimbările din zona feței. Mai exact, Alexandra pare că nu are sprâncene, iar unii dintre cei care o urmăresc i-au transmis că îi sperie, că pare din filme de groază: „Ce ți-ai facut la sprâncene??? Zici că ești din filmele de groază!’, „Ar trebui să-ți vopsești din nou sprâncenele’.

Poate fi vorba, totodată, și de noul trend care promovează decolorarea sprâncenelor atât de mult, încât par inexistente.

La polul opus, au fost și cei care au subliniat cât de sexy este sau i-au transmis că este superbă.


Alexandra Stan nu mai poartă verighetă

Totodată, Alexandra Stan apare și fără verighetă în fotografiile recente, dar acest lucru nu este tocmai unul de mirare pentru că a mai apărut așa și la scurt timp de la nuntă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când
îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât
mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în
presă, mai ales că nu îi place.


Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare‘, spunea Alexandra Stan în exclusivitate pentru VIVA!, luna trecută.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:A fost dragoste la prima vedere/ EXCLUSIV

Citește și: Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan

Citește și: Fiul lui Romică Țociu, Cătălin, se căsătorește religios

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu


Deși Alexandra Stan nu a dat până acum nicio declarație oficială despre despărțirea de Emanuel, artista a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care ascultă o melodie cu un mesaj trist.


„A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/ Că m-aș putea destrăma/

Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba, sunt versurile piesei pe care o ascultă Alexandra Stan, la Instastory.

Încă de acum o lună, artista a șters pozele cu soțul ei de pe rețelele
sociale, lăsând doar câteva din pictorial pe care ea și Emanuel Necatu
l-au făcut pentru Revista VIVA!, unde au și anunțat în exclusivitate vestea căsătoriei lor.