Alexandra Stan s-a despărțit de iubit! În urmă cu un an, vedeta anunța că vrea să devină mamă! "Mă așteptam să se întâmple asta!"

 Dumba Gabriela
.

Anul trecut, Alexandra Stan vorbea despre nuntă şi chiar ne declara că este pregătită să devină mamă, iar aseară, la VIVA! Party 2019 a venit singură şi nu pentru că iubitul ei, Bogdan Stăruială, nu a putut veni la petrecere, ci pentru că s-au despărţit. Cântăreaţa a depăşit momentul, mai cu seamă că despărţirea nu a venit ca un şoc.

Alexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan, s-au despărţitAlexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan, s-au despărţit

În 2017, Alexandra Stan s-a mutat în America, împreună cu Bogdan, iubitul ei, iar în urmă cu un îşi anunţau nunta. Iată că, aseară, la petrecerea VIVA!, cântăreaţa a venit singură şi a confirmat că s-au separat, după o relaţie de patru ani.

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună.

Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca”, a declarat Alexandra Stan la „Vorbește lumea'.

Alexandra Stan a renunţat şi la visul american, odată cu despărţirea de Bogdan. Relaţia de aproape patru ani a celor doi s-a transformat într-o prietenie pe viaţă, după cum susţine artista.

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți.

Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan', spune Alexandra Stan. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton