”Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este greu să...”. De ce își dorește Alexandra Stan să fie singură până la 35 de ani

 Calin Maria Bianca
.

De ce își dorește Alexandra Stan să fie singură până la 35 de ani. Alexandra Stan este cunoscută de toată lumea, astfel că nu are nevoie de prea multe descrieri. A cucerit de-a lungul timpului cu vocea sa inconfundabilă, însă totodată a intrat în atenția tuturor și prin relațiile sale amoroase destul de tumultuoase. Mulți au rămas surprinși când s-a căsătorit în secret la malul mării, iar la scurt timp a divorțat de cel alături de care se vedea pentru tot restul vieții. Iată cele mai noi declarații ale cântăreței despre viața amoroasă, dar și despre planurile de viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț fulgerător în urmă cu mai multe luni, însă și-a revenit rapid după despărțire. De atunci, artista a pus stop vieții amoroase și sentimntale, astfel că s-a dedicat în totalitate carierei sale și încearcă să se concentreze doar pe muzică. Vrea să devină cea mai bună variantă a sa, iar mai apoi să se focuseze și pe viața de familie.

stan-3stan-3

Alexandra Stan are un trecut amoros destul de tumultuos. S-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți din showbiz-ul românesc, însă nu numai. Din nefericire, nici când s-a căsătorit, relația nu a rezistat prea mult, astfel că au ajuns la divorț mai repede decât oricine se aștepta. Frumoasa artistă nu a mai vrut să audă prea curând de relații pe plan amoros, așa că și-a setat o serie de obiective până la vârsta de 35 de ani.

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Citește și: Alexandra Stan ar avea o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia: „Care erau șansele? Cred că acum sunt…”

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite'. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii'

Citește și: Primele imagini cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau când se sărută. Au fost surprinși în ipostaze tandre, pe stradă

De ce își dorește Alexandra Stan să fie singură până la 35 de ani

Artista în vârstă de 33 de ani își dorește în prezent să evlueze foarte mult din punct de vedere al carierei. Momentan vrea să se axeze doar pe muzică și pe propria ei persoană, fără a fi implicată în vreo relație amoroasă. Nu, nu doar câteva luni, asta fiindcă planurile sunt de lungă durată. Mai concret, conform celor mai noi declarații, Alexandra Stan nu își mai dorește să fie implicată din punct de vedere sentimental decât după vârsta de 35 de ani, când vrea să găsească un bărbat potrivit pentru ea.

„Nu, acum sunt pe treabă. Acum sunt mai mult pentru sufletul meu decât am fost în trecut.(…) Dacă aș fi și îndrăgostită în momentul acesta, nu mai făceam nimic. Îmi este dor de starea de îndrăgosteală, dar în viața este vorba și despre alegeri și organizare. Mi-am făcut un calcul, o sumă a tuturor alegerilor din prezent și mi-am calculat, am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră. Am spus de anul trecut, multă lume nu credea că o să mă țin de asta, dar a trecut un an și eu nu am avut nicio relație.

Am fost super focusată, m-am mai distrat și eu ca orice om, am mai fost în club, dar în rest m-am concentrat foarte mult pe carieră', a dezvăluit Alexandra Stan, la Kanal D2, la emisiunea „Duet cu Alexandra'.

Ce planuri de viitor are artista

Alexandra Stan și-a făcut un plan bine pus la punct în prezent, de care se ține de mai bine de un an. După divorțul fulgerător, a decis că este momentul să pună pauză domeniului amoros și să se focuseze pe carieră, astfel că asta face de mai bine de 12 luni. Are 33 de ani, iar până la 35 vrea să pună totulla punct din punct de vedere al carierei, iar mai apoi să se axeze exclusiv pe viața intimă și personală.

'După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare ca să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea.

Alexandra Stan își dorește o relație frumoasă cu un bărbat alături de care să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, este conștientă că în zilele de azi este foarte greu să găsești persoana potrivită. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze că nu se mai axează foarte mult pe măritat, explicând că nu contează atât de mult pentru ea.

Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți. Este foarte greu să ai o relație în zilele noastre, dar să ai o familie (…) trebuie oricând să faci sacrificii, ori că suferi tu, ca bărbat, ori că suferi tu, ca femeie, că trebuie să te mai sacrifici, să stai cu copiii și nu mai ai timp pentru tine.', a mai spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan: 'Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru bani'

Alexandra Stan nu s-a sfiit să explice faptul că niciodată nu a stat cu un bărbat doar pentru bani. Deși a avut multe relații cu bărbați care stăteau foarte bine pe plan finaniciar, se pare că pentru frumoasa artistă nu a contat deloc acest aspect, iubirea și sentimentele fiind mult mai importante pentru ea.

Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani.', a concluzionat artista pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton