Alexandra Stan, liberă la mare! Proaspăt burlăciţă, cântăreaţa a fost surprinsă la plajă fără sutien

.

Alexandra Stan îşi revine după despărţirea de Bogdan Stăruială, iubitul ei din ultimii patru ani, la malul mării. Zilele trecute, cântăreaţa a fost suprinsă la plajă şi fără iubit, dar şi fără sutien.

Pe 10 iunie, Alexandra Stan a împlinit 30 de ani şi când toată lumea se aştepta la o nuntă cu iubitul ei de patru ani, Bogdan Stăruială, cei doi s-au despărţit. Burlăciţa a plecat la mare cu prietenele şi s-a bucurat de soare, plajă şi bronz perfect. Paparazzi Click! au suprins-o pe Alexandra, nu pentru prima dată însă, fără sutien.


Cântăreaţa obişnuieşte să facă plajă topless şi nu este deloc jenată de privirile celor din jur, mai cu seamă că este o artistă foarte cunoscută pe care fanii o recunosc foarte uşor.

Despre despărţirea de Bogdan, Alexandra a vorbit deschis: „M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan rămâne Bogdan’.