Alexandra Stan, în cărți pentru Survivor România 2021! Ce alte vedete pleacă în Republica Dominicană

.

Alexandra Stan se află pe lista vedetelor care au acceptat provocarea Survivor România 2021, una dintre cele mai solicitante competiții difuzate la TV. Pe lângă Alexandra Stan, au mai fost aflate și numele altor vedete care merg în Republica Dominicană pentru a arăta fanilor show-ului cine merită titlul de Survivor România 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se zvonește că Alexandra Stan (31 de ani) va merge să-și încerce norocul în Republica Dominicană, în reality show-ul Survivor – România’, ce va fi difuzat la Kanal D la începutul anului.


Solista s-a dat de gol singură pe rețelele sociale, când a publicat mai multe filmulețe cu ea și Jador, oferind și câteva detalii de culise fanilor lor, care nu înțelegeau ce e cu ei împreună. Pe lângă Alexandra Stan, și Jador – Remus Ionuț Dumitrache (25 de ani) sau frații Sterp, Iancu (22 de ani) și Culiță, ar fi acceptat provocarea Survivor România 2021, potrivit click.ro.


Iancu Sterp a mai participat la Survivor România

Iancu Sterp a mai simțit fiorii competiției Survivor România în sezonul trecut unde a reușit să ajungă aproape de ultimele bătălii. Cu toate că și-a dat silința și a fost foarte apreciat de cei de acasă care-l cunoașteau deja de la Puterea Dragostei, premiul i-a fost suflat de Elena Ionescu.

Lumea privește din două unghiuri. Lumea a privit ca pe un avantaj faptul că am intrat mai târziu. Lumea a considerat că eu sunt avantajat pentru faptul că am intrat mai târziu, dar eu l-am văzut ca pe un dezavantaj.


Consider că mi-a fost mai greu să mă acomodez, să mă integrez într-o echipă deja sudată. Să mă adaptez într-o echipă bine sudată. Însă eu cred că m-am descurcat bine. M-am integrat și pe traseu’, a spus Iancu Sterp după Finala Survivor România 2020.


Și Jador merge la Survivor România

Jador a făcut un anunț pe canalul său de YouTube zilele trecute unde a mărturisit că urmează să părăsească România. Mulți dintre fanii săi s-au gândit că acesta pleacă peste hotare pentru muzică, dar se pare că este vorba despre Survivor România. Jador are doar 25 de ani și se bucură deja de faimă, după ce a apărut pentru prima oară pe micile ecrane la Puterea Dragostei.

„Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe Glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor’, a declarat acesta în filmulețul video lăsat în urmă.


Citește și:

Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia: „Am plâns până n-am mai putut'

După 15 ani de stat în chirie, Elena Ionescu își cumpără casă cu banii de la Survivor: ‘Nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani’

Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan, fostul ei iubit? Fotografiile care i-au dat de gol