Alexandra Dinu, despre relația cu Mario, fiul ei și al lui Adi Mutu: ”A avut și el momentele lui de rebeliune!”

 Dumba Gabriela
.

Pentru Mario Mutu este o bucurie revenirea în România, ca urmare a proiectului „Românii au talent”, de la Pro TV, în care este implicată Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adi Mutu recunoaște că Mario, care a împlinit 18 ani recent, a avut momentele lui de adolescent rebel, însă relația lor este una minunată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cei 17 ani petrecuți în Italia și Statele Unite ale Americii, Alexandra Dinu și-a văzut băiatul crescând în mijlocul mai multor culturi. În 2020, actrița l-a adus în România pentru a se reconecta cu țara în care s-a născut.

Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine', a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

Actrița, care în SUA a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Nicolas Cage, spune că Mario va fi cel care va decide unde se va stabili. Pentru că este noul jurat de la „Românii au talent”, în locul lui Mihai Petre, Alexandra s-a mutat pentru o perioadă în România. Actrița evită să facă naveta România-Italia în condițiile de pandemie, pentru a nu se pune în pericol pe ea sau pe cei din jur.

Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui', a dezvăluit Alexandra Dinu.

mario-mutumario-mutu

Mario Mutu are deja o iubită

Mario stă departe de camerele de luat vederi, nu s-a prezentat niciodată în vreo emisiune televizată, însă este foarte prezent pe rețelele de socializare. Chiar de majoratul său, Mario Mutu a decis să se afișeze și cu iubita lui. Fiul marelui fotbalist și al Alexandrei Mutu nu se mai dă în lături să își ascundă viața amoroasă. Adolescentul este îndrăgostit tot de o româncă, pe nume Maria Vlăduțu, pe care Mario o alintă „viața mea”.

Citește și:

Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 3 luni după ce a născut: „Îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o”/ FOTO

Ce este intermittent fasting, dieta pe care o ține Oana Roman

Alex Bodi are o avere colosală, dar sora lui trăiește modest: este casieră la o măcelărie

Adi Mutu este foarte atașat de fiul lui, Mario

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adi Mutu între 2001 și 2003. Fotbalistul este extrem de atașat de fiul său. El i-a transmis un mesaj emoționant în ziua în care a devenit major: „La mulți ani, băiatul meu. Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător’.

După divorțul de Alexandra Dinu, Adi Mutu s-a însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, între 2005 și 2013, iar din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Cel supranumit 'Briliantul' s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017 și au împreună un băiețel, Tiago.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton