Alexandra de la Insula Iubirii, transformată spectaculos. ”Nu ești decât o păpușă de plastic”

.

'Insula Iubirii', unul dintre cele mai populare reality show-uri ale momentului, este, totodată, și o reală pepinieră de vedete. În urma participării la emisiune, viețile multora dintre concurenți s-au schimbat. Așa s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Diaconescu. După șocul suferit la 'Insula Iubirii', unde a fost înșelată de partenerul ei, Aurel, tânăra a decis că este momentul nu doar să își facă ordine în viață, ci că i se impune și o schimbare de look radicală.

Așa că, de la plecarea din Thailanda, Alexandra a făcut o serie de intervenții de ordin estetic, iar, acum, este de nerecunoscut. Mai mult, tânăra a slăbit spectaculos, iar, pentru un zâmbet impecabil, a recurs la ajutorul unui stomatolog. Fanii au felicitat-o pentru ce a reuşit să realizeze în aproape doi ani de la experienţa din Thailanda. Însă au fost și mulți cărora le-a lipsit vechea Alexandra și care au considerat că transformarea acesteia este prea mult. ‘Nu ești decât o păpușă de plastic’, i-a scris un fan deranjat de noul ei look. ‘Erai mai frumoasă înainte’, a fost o altă opinie.


CITEȘTE ȘI:  Mirela de la „Insula iubirii’ a slăbit 20 de kilograme în trei luni. Ce dietă a ţinut concurenta

Atunci, Alexandra s-a apărat cu tărie: ‘Nu am botox. Implanturile mă bucur că le am (a fost o necesitate), decât cu nişte sâni ca şi ciorapii prefer aşa! Nu cred că mă cunoşti paersonal ca să ştii ce este pentru mine mai important decât orice. Şi aspectul fizic mă intereseazăă mult pentru că mă iubesc’, a reacționat ea.

Alexandra este acum angajata unei săli de jocuri electronice și continuă să facă sacrificii pentru look-ul perfect.


CITEȘTE ȘI:  Răzvan de la „Insula iubirii’ i-a minţit pe producătorii emisiunii. Adevărul a ieşit la lumină la „ceremonia focului’