Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. La 15 ani, tânăra este însărcinată

 Dumba Gabriela
.

Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Alexandra Croitoru a primit al nouălea Golden Buzz la Românii au Talent și a făcut publicul să plângă! La doar 15 ani, tânăra este însărcinată și are o poveste dramatică de viață. Alexandra Croitoru spune că a venit la Românii au Talent pentru a demonstra lumii ce poate. Alexandra Croitoru a primit unul dintre cele mai aplaudate Golden Buzz din istoria Românii au Talent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent, a mărturisit că mama ei biologică a murit din cauza unui cancer agresiv pe când fetița avea doar 6 luni, așa că nu a apucat niciodată să o cunoască. Tatăl ei natural a dus-o direct la orfelinat și nici măcar nu a dorit să o recunoască în acte.

4545

Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți.

Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată„, a mărturisit Alexandra, cu puțin timp înainte să susțină reprezentația.

Citește și: Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor:'Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine'

Citește și: Drama lui Emil Rengle de la Survivor:'Mama urla că vrea să se sinucidă…'

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Alexandra Croitoru de la Românii au Talent mai are 16 frați

Sunt adoptată. Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni, avea tumoră pe creier, mai am 16 frați și surori eu sunt al 17-lea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine, nici măcar nu este trecut în certificatul de naștere.

Aproape de 11 luni am fost adoptată, pe părinții adoptivi îi consider părinții mei deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală și știu că mereu mă pot baza pe ei. Sunt fericită că am o familie, dar sunt și nefericită că nu știu de unde sunt și cine sunt', a mai mărturisit Alexandra Croitoru la Românii au Talent.

Alexandra Croitoru de la Românii au Talent este însărcinată

Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Alexandra Croitoru a crescut până la vârsta de 14 ani în orfelinate și nu a cunoscut niciodată ce înseamnă iubirea unei mame. Copila a fost adoptată abia în urmă cu 11 luni, iar părinții ei adoptivi au îngrijit-o și au trimis-o la școală, lucruri pentru care Alexandra este recunoscătoare.

La doar 15 ani, Alexandra Croitoru este gravidă și arde de nerăbdare să devină părinte.

„Urmează să fiu mamă'

Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Fata este convinsă păstreze copilul și să devină ea însăși mama de care nu a avut parte niciodată. Adolescenta a vorbit cu mâhnire că oamenii o judecă pentru faptul că a rămas gravidă, dar ea simte că acest copil este fericirea ei și i-a dăruit o forță și o capacitatea de a iubi imense.

În momentul de față urmează să fiu mamă, iar asta mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru acest copil eu sunt Universul lui, iar fără el eu nu aș fi avut parte de fericire.

Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu și nici nu vreau să îl avortez, să îmi omor propriul copil.

Mulți oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu știe prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu și Dumnezeu știm ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înțelege și prin muzică trăiesc', a mai spus Alexandra Croitoru la Românii au Talent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton